fbpx

Novice

Radomljani sklenili jesenski del z zmago

Tokrat so Radomljani gostovali v Beltincih in bili superiorni ter odpravili domačine kar z 0 : 3. Zadetke za Radomljane sta dosegla Sacha Varga in Žan Nikolić. Sacha je na svoj konto vpisal dva nova zadetka, medtem, ko je Žan dosegel zadetek.

Oskar Drobne je priček tekmo s pričakovano postavo. In prav ekipa je vnovič dokazala in pokazala kako je željna zmage, točk že od prve minute. Radomljani so v Beltince prišli po nove točke, a so slednji pred tekmo imeli izjemen niz štirih tekem v kateri so ostali nepremagani. Navsezadnje so Beltinčani ugnali tudi Gorico z 2:1. Motivirani rumeno – črni so zadetek dosegli že zelo zgodaj in sicer v 16. minuti je domačega vratarja matiral Sacha Varga. Slednji je nato v samem uvodu drugega polčasa dosegel še drugi zadetek in tudi trinajsti zadetek v sezoni ter se povzpel na tretje mesto liste strelcev. Do konca tekme je svojo vlogo odigral še hitronogi nogometaš Žan Nikolić, ki je v 80. minuti postavil končni rezultat srečanja in sicer 0:3. To je bil Žanov sedmi prvenstveni zadetek.

Kljub zmagi do večjih sprememb na lestvici ni prišlo. Radomljani zasedajo tretje mesto in za drugouvrščeno Gorico zaostajajo za dve točki, medtem, ko so Koprčani na prvem mestu s štirimi točkami prednosti pred rumenimi bojevniki. Sedaj Radomljane čaka zaslužen počitek.

Tekst: MK
Foto: Manca Hvalič