fbpx

Novice

Kadeti prvi del sezone sklenili z dobrim izkupičkom

Minuli vikend so kadeti in mladinci zaključili z jesenskim delom v katerem smo lahko videli tudi nekatere bleščeče predstave. Fantje so skupno zbrali devet zmag, pet neodločenih in šestnajst porazov.

Glede na izredno zahteven uvod v prvenstvu so Radomljani nizali odlične igre, se borili, a na žalost tudi sreča na nekaterih tekmah ni bila na strani rumeno – črnih. Kadeti so pričeli z zmago nad Aluminijem, nato nanizali tri poraze proti Domžalam, Mariboru in Gorici. Nato pa je sledil niz neverjetnih osem tekem brez poraza. Najprej so vzeli točko Triglavu, se veselili zmage nad Rudarjem, Koprom, vzeli v zadnji minutu tekme točko Bravotu in krog za tem remizirali s Krškim. Sledila je poslastica proti Muri, ko so namreč že rumeni bojevniki zaostajali s tremi zadetki, a so se fantje pobrali in Muri nasuli v 40. minutah igre kar štiri zadetke. Nato sta sledili še tekmi proti Celju in Aluminiju v kateri so Radomljani izvlekli remi in zmago, za zaključek jesenskega dela pa doživeli polom proti Olimpiji.

Največ zadetkov za Radomlje je v prvem delu sezone dosegel Nedim Ljubijankić (4), sledi mu Domen Kobal (3) in Jakob Rems (3). Največ rumenih kartonov ima Kristjan Latinčič (5), Nedim Ljubijankić (4) in Žan Udovič (4). Nedim je tudi igralec, ki je preživel največ minut na igrišču (1115 minut), sledi mu Kristjan Latinčič (1073) in Domen Kobal (1061). Kadeti so tako na nepopolni lestvici kadetske lige zaključili prvi del sezona na visokem šestem mestu.