Novice

Radomljani pokal Slovenije začeli z zmago

Včeraj in danes se je v okviru Nogometne zveze Slovenije igral prvi krog Pokala Slovenije. Radomljani so se danes odpravili na Videm pri Ptuju, kjer so se pomerili proti Nogometnemu klubu Videm. Naši člani so upravičili vlogo favorita ter slavili zmago z izidom 1:6.

Radomljani so tekmo začeli v postavi: Adam, Jakovljević, Brolih, Ivkić, Halilović, Barukčić, Kovjenić, Cerar, Nuhanović, Hajrić ter Vidović. Že od samega začetka so naši šampioni prevzeli pobudo na igrišču ter narekovali tempo. Kljub nekaj neizkoriščenimi priložnostmi, so na odmor odšli z vodstvom 0:1. V 22minuti je bil uspešen Cerar. Takoj ob začetku drugega polčasa je v igro vstopil Lužar, ki je zamenjal Vidovića. Radomljani so nadaljevali s pritiskom in vse skupaj kronali v 55. minuti, ko je zadel Hajrić. Le šest minut za tem je lepo akcijo zaključil Kovjenić, ki ga je v naslednji minuti zamenjal Trdin, ki je za svoj zadetek potreboval le nekaj minut. V 67. minuti je na 0:5 povišal Nuhanović, šesti gol za Radomljane pa je v 78. minuti zadel Hajrić. Tudi domačini so v zaključku tekme našli pot do mreže. Tekma se je tako končala z izidom 1:6.
Radomljanom čestitamo za zmago, vas pa v soboto ob 17:00h vabimo na domačo prvenstveno tekmo, nasprotnik pa bo NK Zarica Kranj.
HOČEMO, ZMOREMO, SMO!