fbpx

Novice

Pokal Mlinček 2023

 
V soboto 22. 4. 2023 se je v našem Športnem paru Radomlje odvijal turnir za Pokal Mlinček.
 
Turnirja se je udeležilo kar 56 ekip iz celotne Slovenije in nekaj tudi iz sosednje Hrvaške kar je absolutni rekord po številu prijavljenih ekip, ki so v istem dnevu igrale v ŠP Radomlje. Ekipe kategorije U7 so se bojevale brez rezultatskega pritiska in prav vsi otroci so si prislužili medalje. Ob prijetni igri in dobrem vzdušju so se otroci imeli super.  V kategoriji U8 je zmagala ekipa NK Domžale, drugo mesto so osvojili igralci ND Bilje, na tretjem mestu pa je pristala Olimpija. Tudi vse tri ekipe naših fantov so se dobro odrezale in pridobile mnogo dragocenih izkušenj. V kategoriji U12 je zmagala ekipa Kopra, na drugem mestu je pristala ekipa Triglava, in na tretjem prav tako Olimpija. Naši rumeni so izpadli v četrtini finala proti Triglavu, črni pa so obstali v skupini.
 
Na samem dogodku so se otroci in ostali udeleženci lahko vključili v spremljevalni program. Tekmovali so lahko v merjenju hitrosti strela in v streljanju v tarčo. Za ogrevanje so se lahko merili tudi v teqball-u. Poleg dobre jedače in pijače so otroci lahko poskusili srečo na kolesu sreče, kjer so se potegovali za zanimive nagrade.
 
Za uspešno izvedbo dogodka bi se radi zahvalili vsem prostovoljcem, staršem in klubskim delavcem za pomoč. Zahvala tudi vsem partnerjem dogodka (Golgeter shop, Danasport) in donatorjem za uspešno izvedbo dogodka (Mojster Miha avtošola, Andrej Baloh s.p., Transport Dobravec, Nano+, Merit International, Kelme, Grande d.o.o.).
 
Se vidimo spet prihodnjo sezono!