fbpx

Novice

POGAČAR PODALJŠAL SODELOVANJE Z NK RADOMLJE

Andrej Pogačar. Doma s Podrečja, vasi, ki spada v domžalsko občino. Torej, tako rekoč domačin. Letnik 2002. Avgusta letos bo dopolnil 19 let. Andrej, ki igra na položaju veznega igralca, spada v kategorijo izjemno talentiranih in perspektivnih slovenskih nogometašev mlajše generacije. To več kot potrjujejo njegove odlične predstave v rumeno črnem radomeljskem dresu, prav posebno priznanje zanj, pa je bilo povabilo oziroma vpoklic v slovensko mladinsko reprezentanco.  Andrej je podaljšal pogodbo z rumenimi bojevniki, mi pa smo se odločili z njim narediti kratek mini intervju. 

 

Andrej, živjo. Naporen trening je za tabo in ekipo, zato hvala, ker si si vzel čas za en kratek intervju z nami. Povej nam, kdaj in kje se je začela tvoja nogometna pot?

Od svojega desetega leta, torej ko sem bil še v selekciji cicibanov, sem igral v Dobu, nato pa leta 2018 prestopil v Radomlje in že po mesecu dni igranja dobil pogodbo. Pogodba bi se mi iztekla letos poleti, a smo že podpisali novo oziroma je padla odločitev, da svoje sodelovanje z NK Radomlje podaljšam.

 

Kako se počutiš v Radomljah?

Super se počutim. Tukaj imamo res vse. Odlične pogoje za delo in trening, verjetno ene najboljših v Sloveniji. Kolektiv je krasen, dela se res kvalitetno in na visokem nivoju.

 

Lani si bil povabljen oziroma vpoklican v slovensko mladinsko reprezentanco. Kako je tak vpoklic sploh videt?

Ja, malo sem bil presenečen. Moram priznat. Biti vpoklican v državno reprezentanco, je velika čast. Vpoklic je pa videti tako, da obvestijo vodstvo kluba v katerem igraš, ter seveda tvojega trenerja, nato pa ti javijo kdaj in kje bo reprezentančni zbor ter koliko časa bo trajal. 

 

Za konec, Andrej… samo še eno vprašanje. Kje se vidiš čez pet let, recimo?

Moja velika želja je, da bi zaigral na Otoku. V Angliji. Ni pomenbno, ali je Premier liga ali nižje rangirana, jaz bi rad igral v Angliji.

 

Andrej, hvala za tvoj čas in odgovore na vprašanja. Naj se ti tvoje želje uresničijo. Sicer pa veliko dobrih predstav v radomeljskem dresu ti želimo. Čimmanj poškodb in, da bi se pri nas še vedno dobro počutil.