fbpx

Novice

NERMIN BAŠIĆ PO TEKMI Z GORICO: ”MENIM, DA SMO SI ZASLUŽILI VEČ.”

Radomljani so v 12. krogu Prve lige Telemach v Domžalah remizirali proti devetouvrščeni ekipi Gorice. Po zaostanku z nič proti ena je za rumeno-črne izenačujoči zadetek dosegel mladi Madžid Šošić, ekipa Radomelj pa si je predvsem v drugem polčasu priigrala kar nekaj priložnosti, preko katerih bi si lahko zagotovila zmago.

Po tekmi je o svojih občutkih po končanem srečanju spregovoril glavni trener Nermin Bašić: ”Edina stvar s katero nisem zadovoljen je osvojena točka, saj menim, da smo si zaslužili več. Po dolgem času smo prikazali dobro igro v vseh elementih. Imeli smo posest žoge, ravnovesje, dobro tranzicijo po izgubljeni žogi, veliko napadov smo zaključili, si ustvarjali priložnosti preko predložkov in nasplošno bili igrivi in nevarni. Ekipa je delovala kot sem si želel že od začetka prvenstva in zares mi je žal, da nismo uspeli zmagati.” Kljub razočaranju, ker je ekipa osvojila le točko, Bašić ostaja pozitiven: ”Po tekmi ostajam nasmejan, saj se počasi vračamo v formo, v kateri smo bili v pretekli sezoni. Ekipa je začela izpolnjevati navodila trenerskega štaba in plan iz slačilnice uspešno prenaša na igrišče. Osvojena točka nam mora služiti kot motivacija za naprej in dokaz, da smo zmožni prikazati željeno igro.

Po tekmi je za medije spregovoril tudi kapetan moštva Luka Cerar: ”Za zmago nam je zmanjkala pika na i pri zaključku. Mislim, da smo bili celotno srečanje boljši nasprotnik. Od začetka do konca tekme je bila naša igra na dobrem nivoju. Škoda za zapravljeno priložnost v sodnikovem podaljšku ampak točka je točka in gremo naprej.

Radomljani se bodo v 13. krogu v Murski Soboti pomerili z ekipo Mure. Tekma na Fazaneriji bo na sporedu v nedeljo, 16.10.2022 ob 17.30 s prenosom na Sportklubu 1. Za tem se bodo Radomljani v Pokalu Union na domačem terenu v Športnem parku Radomlje pomerili z moštvom Brava. Tekma se bo pričela v sredo, 19.10. ob 15.30.

Tekst: Lamin Diallo