Novice

NEKDANJ POMOČNIK RAFE BENITEZA, DAVE McDONOUGH, JE POSTAL NOVI ŠPORTNI DIREKTOR NK RADOMLJE

Dave Mcdonough je v svetovnem nogometnem merilu zelo priznan strokovnjak. V svoji bogati karier je deloval v številnih najboljših klubih po svetu. Dolga leta je bil pomočnik Rafe Beniteza in z njim leta 2005 osvojil naslov v elitni Ligi prvakov. Med drugim je deloval tudi v Valenci in Interju. V NK Radomlje je v preteklosti že deloval, zadnji dve leti pa je služboval na Kitajskem, kjer je bil pomočnik nekdanjega trenerja Reala iz Madrida in Manchester City-a, Manuela Pellegrinija.

Dave bo v NK Radomlje opravljal delo športnega direktorja. Nadzoroval bo delo v mladinski šoli in prvi ekipi. Glavni cilj in želja je, da bi že tako profesionalno delo v klubu, dvignili na še višjo raven. Želimo ustvariti čim več mladih igralcev, ki bi jih lahko priključili prvi ekipi, kasneje pa bi te fantje lahko zaigrali v veliko boljših in močnejših klubih. Vsem igralcem želimo ponuditi dobro podporo in pomoč, da se razvijejo v vrhunske nogometaše. Zavedamo se, da gre za dolgotrajen projekt, vendar smo pripravljeni zavihati rokave in se lotiti dela. V klubu bomo naredili vse, da bo delo v vseh selekcijah  bolj profesionalno, kar nam bo omogočalo dodaten napredek. Vsi igralci, ki so oziroma bodo v našem klubu, bodo deležni odličnih pogojev in profesionalnega dela, kar je za njihov razvoj bistvenega pomena.

Po odhodu na Kitajsko je bil Dave ves čas v stiku s klubskim vodstvom. Kot je obljubil takrat, se vrača v Slovenijo, kjer bo januarja poprijel za delo in še dodatno okrepil naše strokovno vodstvo.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO