fbpx

Novice

kadeti in mladinci

KADETI IN MLADINCI ZAKLJUČILI 1. DEL SEZONE

Kadeti in mladinci so v sredo odigrali še zadnji zaostali tekmi 10. kroga 1. SML in 1. SKL. Proti ljubljanski Olimpiji jim na žalost ni uspelo iztržiti točke, ter se tako od prvega dela sezone poslavljajo na 11. mestu skupne lestvice.

V sredo je bil tako na vrsti še zadnji, zaostali 10. krog lige, ki so ga naši rumeni bojevniki odigrali v gosteh pri NK Olimpija. Varovanci Boruta Smolnikarja (U17) so se na zelenico podali kot prvi. Kljub borbeni igri in nesrečnemu avtogolu v 32 minuti, je uspelo mrežo zelenih v 75′ zatresti le Nedimu Ljubljankiću. Končni izid za kadetsko ekipo v Jami pa je bil 3:1.

Sledila je tekma mladincev, ki pa kljub želji niso uspeli najti priložnosti za zadetek. Priznat je bilo potrebno premoč nasprotnika, ki je slavil z rezultatom 5:0.

kadeti in mladinci

                                                                 (Skupna lestvica)

Kljub grenkemu priokusu zadnje tekme v tem delu sezone, moramo spomniti na lepe predstave naših nogometašev in zadetke, ki smo se jih veselili v preteklih krogih tekmovanja. Sledi obdobje za počitek in pripravo na spomladanski del, v katerem pa našim bojevnikom želimo veliko lepih predstav! Z veseljem jim bomo spremljali in spodbujali s tribun!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

 

 

Foto: NK Olimpija