fbpx

Novice

NEDIM LJUBIJANKIĆ: “Zelo vesel sem vpoklica!”

Nedim Ljubijankić, igralec kadetske ekipe, si je uspel priboriti vpoklic v slovensko nogometno reprezentanco U16. Levi bočni branilec, ki je s 5-imi zadetki celo najboljši strelec svoje ekipe, je kot prvi Radomljan iz mladinske šole dobil vpoklic v reprezentanco U16.

Lep dosežek za dijaka Gimnazije Šiška, ki dviguje ugled naše nogometne šole in dokazuje, da se da z dobrim delom na treningih in tekmah priti do najvišjega nivoja v državi, ko te opazi tudi selektor reprezentance.

Ob vpoklicu smo ga poklicali in mu zastavili nekaj vprašanj:

Nedim, najprej iskrene čestitke za vpoklic. Kaj tebi pomeni vpoklic in ali si ga morda pričakoval?

Vesel sem, da sem prejel vpoklic saj je želja vsakega nogometaša, da predstavlja barve reprezentance. Zato je zame to še dodatna motivacija za dokazovanje in garanje na treningih. Nisem ga ravno pričakoval, a sem vedel, da s trdim delom in dobrimi predstavami na tekmah lahko pride tudi do tega.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Moji načrti za prihodnost so garanje in dokazovanje na vsakem treningu in tekmi, tako na klubski kot na reprezentančni ravni. Da čim prej debitiram za člansko ekipo, da zaigram na vrhunskem nivoju oz. v tujini in da nekega dne dobim vpoklic v člansko reprezentanco Slovenije.
Nedim v ponedeljek odhaja na zbor v NNC Brdo pri Kranju, kjer bo spoznal soigralce in strokovno vodstvo z glavnim trenerjem Antonom Žlogarjem na čelu. Iz Brda se bodo naši mladi in perspektivni nogometaši odpravili proti Strunjanu, kjer bodo v dneh od 25.2. – 27.2. opravili krajše priprave.
Nedim, ostani skromen in deloven še naprej, naj se na pripravah tvoja levica izkaže!
HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!
Besedilo: Matic Robida