fbpx

Novice

NAŠI NAJMLAJŠI BLESTELI V ZIMSKI LIGI

V soboto je bilo v Bazi športa zelo veselo. Najmlajši nogometaši in tudi nogometašice so se še zadnjič v tej sezoni pomerili v okviru zimske lige.

Naši rumeni bojevniki ekipe U7 so imeli zelo veliko tekem, pomerili so se z vrstniki iz ND Črnuče, NK Bravo, ŠD Junior, NK Dren-Vrhnika in Ilirije. Na vsaki tekmi so pokazali izjemno borbenost, veliko lepih potez in otroške navihanosti, ki je privedla do velikega števila zadetkov v nasprotnikovih mrežah.

Vsi fantje so dobili priložnost in se zares izkazali. Po tekmah so pokazali tudi, kako se znajo veseliti in kako je potrebno nasprotniku vedno čestitati. Ko je organizator pripravil predstavitev ekip, so na sceno stopili tudi starši in svojim otrokom namenili velik aplavz, ki so si ga mladi nogometaši zares zaslužili.

Vsem staršem se je potrebno zahvaliti za dobro in pošteno navijanje, našemu klubu pa se za prihodnost ni treba bati, saj najmlajši nogometaši hitro napredujejo in rastejo in bodo že kmalu predstavljali naš klub na pomembnih tekmah.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Matic Robida