fbpx

Novice

DOB PREPRIČLJIVO SLAVIL V ZIMSKI LIGI U15 B

Sosedi iz NK Dob so zmagovalci zimske lige U15 skupine B, ki se je od konca novembra pa vse do prejšnjega vikenda odvijala na naši novi veliki umetni travi.

Zimska liga 2018/2019 gre počasi h koncu. Ekipe, ki so tekmovale v ligi U15 skupina B pa so s svojimi nastopi zaključile že pretekli vikend. Skupno je letos tekmovalo 10 ekip, ki so se v devetih tekmovalnih krogih pomerile vsaka z vsako. Daleč najboljše predstave in rezultate so prikazali nogometaši NK Dob, ki so vseh 9 tekem zmagali. Zabili so kar 41 golov, prejeli zgolj 2 in skupno je to pomenilo gol razliko +39, kar je hvale vreden rezultat.

Za njimi sta bili dve ekipi z 20-imi točkami. Na končnem drugem mestu je pristala ekipa Arne Tabor 69, ki je osvojila enako točk kot ekipa našega partnerskega kluba NK Komenda. So pa nogometaši Arne Tabor 69 bili bolj učinkoviti, zabili 4 zadetke več in tako osvojili 2. mesto. Za tremi najboljšimi ekipami so se razvrstile še naslednje ekipe – NK Dragomer Dolomiti, ŠD Vir, NK Zarica Kranj Vijosa, NK Moravče, ND Slovan U14, ND Črnuče in NK Ihan.

Zahvaljujemo se vsem nogometašem, nogometašicam in trenerjem za udeležbo in jim želimo uspešne nastope tudi v prihajajočem spomladanskem delu. Hvala tudi vsem staršem, ki ste poskrbeli za dobro vzdušje in pošteno navijanje.

Posebna zahvala pa gre tudi sponzorju naše zimske lige – Zavarovalnica Triglav.

SE VIDIMO PRIHODNJE LETO!