Novice

Mura boljša od naših šampionov

Radomljani so danes na mestnem stadionu v Murski Soboti odigrali še drugo tekmo v letošnji sezoni druge slovenske nogometne lige. Tokratni nasprotnik je bil nogometni klub Mura, ki je bila na domačem terenu prepričljivo boljša in zmagala z izidom 4:0.
V Mursko Soboto so se naši šampioni odpravili v okrnjeni zasedbi, saj imajo kar nekaj težav s poškodbami. Med osemnajstimi izbranci trenerja Nermina Bašića je bilo kar sedem igralcev, ki so v lanski sezoni nastopali in tudi osvojili drugo slovensko mladinsko nogometno ligo.

Proti Muri so naši fantje začeli v postavi: Adam, Jakovljević, Lidjan, Ivkić, Halilović, Barukčić, Kovjenić, Cerar, Marinšek Hajrić ter Lužar. Že takoj v uvodnih minutah srečanja je sledil hladen tuš za Radomljane, saj se je poškodoval Marinšek. Namesto njega je v igro vstopil Trdin. Igra je bila nekaj časa dokaj izenačena, potem pa je Mura v 38. minuti povedla in odšla na odmor s prednostjo enega gola. Že hitro po začetku drugega polčasa pa je Mura prišla še do drugega in tretjega zadetka ter si s tem zagotovila mirno nadaljevanje tekme. Naši fantje niso uspeli priti do gola, ki bi jim vlil nekaj upanja. So pa zato na koncu tekme uspeli zadeti domačini. V 88. je tako Maroša postavil končni izid 4:0.
Radomljani s tekmami nadaljujejo že v sredo, ko se bodo v pokalu NZS pomerili proti Vidmu, v soboto pa jih čaka nova prvenstvena tekma. V Športnem parku Radomlje se bodo pomerili proti NK Zarica.
Vljudno ste vabljeni, da podprete naše fante in jim tako pomagate do prvih treh točk v tej sezoni.
HOČEMO, ZMOREMO, SMO!