Novice

MLAJŠI DEČKI Z NOVO ZMAGO DO NASLOVA IN PRVE LIGE

Ekipi U13 je uspelo! Mlajši dečki so z novo zmago že dva kroga pred koncem osvojili naslov prvaka v 2. ligi in si prislužili uvrstitev v najvišji rang tekmovanja. V zaostali tekmi so premagali NK Šmartno in se tako veselili lepega uspeha.

Rumeni bojevniki so danes odigrali zaostalo tekmo 12.kroga na lepo urejenem igrišču NK Šmartno. Začeli so izjemno obetavno in že v 2′ po lepi akciji povedli. Tekma se je nato umirila in na drugi gol je bilo potrebno počakati do 27′, ko so Radomljani povišali vodstvo in odšli na odmor s prednostjo 0:2. V drugem polčasu so naši nogometaši zaigrali še mnogo bolj odločno in v nekaj minutah zadeli še 3 gole ter povedli z 0:5. Do konca so zadeli še dvakrat, ob tem so domači dosegli častni zadetek in končni rezultat tekme je bil 1:7 v korist domačih nogometašev.

Z osemnajsto zmago v 20. tekmi so si že dva kroga pred koncem zagotovili prvo mesto in naslov prvaka. Njihovi nasledniki bodo tako za nagrado igrali med elito, kjer se bodo celo leto merili z najboljšimi ekipami. Do konca sezone fante čakata še dve tekmi; že v soboto gredo ponovno v Ljubljano, k NK Svoboda, za konec pa v Športni park Radomlje prihaja Bravo. Trener Robida pravi: »na obeh preostalih tekmah gremo na zmago in uspešen zaključek prvenstva. Sezono je treba zaključiti tako kot je treba, s pravim pristopom na vsaki tekmi. Le to nam prinaša uspeh in napredek v nogometnem in življenjskem smislu«.

Čestitke RUMENI BOJEVNIKI in veliko uspeha tudi v prihodnjih sezonah!

Besedilo: Gala A. R.