fbpx

Novice

Mladinci in kadeti z napornimi pripravami

Mladinci in kadeti so že v januarju pričeli s pripravami na spomladanski del. Medtem, ko je vajeti mladincev prevzel Damir Šabotić pa so se kadeti okrepili z nekaterimi novimi obrazi.

Kadeti so, po tem, ko so jeseni ostali kar osem tekem neporaženi, začeli priprave z veliko intenzivnostjo. Do sedaj so odigrali prijateljske tekme s Koprom, Aluminijem in Taborom iz Maribora. Kadeti so svoje vrste med drugim okrepili z nekaterimi kvalitetnimi okrepitvami. Omeniti velja, da se bodo kadeti in mladinci odpravili na zimske priprave in sicer v Umag kjer bodo pilili svojo formo v mesecu marcu..

Mladinci so do sedaj odigrali že tri prijateljska srečanja. Najprej so se pomerili s člansko ekipo, kasneje so se pomerili še proti Taboru iz Maribora in Savi Kranj (člani). Damir Šabotić je zadovoljen s trenutno videnim trenažnim procesom. Cilj spomladanskega dela je, da bi mladinci napredovali in se rezultatsko izboljšali. Ob vsem tem velja omeniti še, da so v zimskem pripravljalnem obdobju kar štirje mladinci dobili priložnost za dokazovanje v članski selekciji.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI!