fbpx

Novice

MLADINCI IN KADETI V LJUBLJANI OSVOJILI TOČKO

V soboto so mladinci in kadeti NK Radomlje odigrali 22. kolo prve slovenske mladinske in kadetske lige. Ekipi sta gostovali v Ljubljani pri Olimpiji. Tekma kadetov je bila na sporedu ob 11.00, mladinci pa so srečanji pričeli ob 13. uri.

Trener kadetov Dragan Čadikovski, je v ogenj poslal naslednjo enajsterico: Ločnikar, Praskalo, Janušić, Dimič, Vuković, Brvar, Malenšek ©, Duraković, Stojnić, Gorgiev in Davidović. Mladinci so srečanje dobro začeli ter v osmi minuti preko kapetana Malenška tudi povedli. Kasneje se je razplet tekme obrnil, saj so Ljubljančani uspeli doseči tri zadetke ter so srečanje na koncu dobili.

Pri mladincih je trener Erik Merdanović v začetno enajsterico uvrstil naslednje igralce: Mesarić, Ilić, Zulić, Kostanjšek, Štorman, Sigur, Vušković, Nadarević, Resnik, Bošnjović in Kolar ©. Ekipa Radomelj je prva dosegla zadetek. V 51. minuti je Vušković z glavo žogo podaljšal do Kostanjška, ki je nato ugnal domačega vratarja. V 81. minuti je domačinom izid uspelo izenačiti. Srečanje se je končalo z izidom 1:1.

Po tekmi smo se pogovarjali s strategom mladincev Erikom Merdanovićem, ki je dejal: ”Na tekmi z Olimpijo kljub večji posesti žoge in boljših priložnosti od nasprotnika nismo pokazali željene predstave. Pred nasprotnikovim golom nismo bili dovolj zbrani, kar je posledično vodilo do slabše učinkovitosti. Več kot osvojene točke si očitno nismo zaslužili. Sedaj nas čakajo štiri zelo pomembne tekme, na katerih moramo prikazati precej boljšo igro kot proti Olimpiji. Ostajamo pozitivni in verjamemo, da se bomo na koncu veselili uspeha.

 

Po prvomajskih praznikih se bosta ekipi mladincev in kadetov v Športnem parku Radomlje pomerili z Mariborom. Tekmi bosta na sporedu v četrtek, 5. maja. Na skupni lestvici Radomljani še vedno za dve točki zaostajajo za Triglavom.