fbpx

Novice

POVZETEK: RUMENI BOJEVNIKI DOBRO NA POTI

Spomladanski del prvenstev je v polnem teku. Mladi rumeni bojevniki so ponovno pokazali nekaj odličnih predstav. Mladinci so bili blizu točki proti Mariboru, mlajši dečki so osvojili veliko točko proti Bravu, kadeti in starejši dečki pa so svoji tekmi tokrat prestavili.

V soboto so v ŠP Radomlje prišli mladinci Maribora, ki so bili pred tekmo izraziti favoriti, saj na lestvici zasedajo 2. mesto. Na pomožnem igrišču so se naši fantje odlično postavili in gostje v napadu niso imeli veliko idej. Njihovo zaspanost je izkoristil Andraž Einsiedler, ki je zadel že v 7′ za vodstvo z 1:0. Tekom polčasa so imeli Radomljani še nekaj pol priložnosti iz hitrih protinapadov, vendar je ostalo pri 1:0. V drugem polčasu so Mariborčani izjemno hitro izenačili, vendar je že v 59′ še 2. za vodstvo zadel Einsiedler. Radomljani so se izjemno borili, si pomagali v obrambi, vendar pa zdržali le do 80′, ko je po napaki obrambe izenačil Nino Žugelj. Za popoln preobrat in precej slabe volje v domači vrsti je poskrbel Pirtovšek, ki je v 90′ iz 11-metrovke zadel za zelo težko prigarano zmago.

Fantje so zares pokazali dobro obrambno predstavo in tokrat jim je za kakšno točko zmanjkalo tudi nekaj športne sreče.

EKIPA U13 Z ODLOČNO PREDSTAVO DO TOČKE

Ekipa u13 se je pomerila z vodilno ekipo lige, NK Bravo in zasluženo osvojila točko. Že v 2. minuti je Radomljane v vodstvo popeljal kapetan Aljaž Zabukovnik. Z veliko borbe, želje in dobre postavitve je prednost trajala kar časa. Žal pa sta sledili dve slabi minuti in Bravo je obrnil rezultat na 1:2. Ko se je tekma bližala koncu, je v 53. minuti zadel Enej Grad in fantom ter trenerju Robiju Zorcu zagotovil veliko točko.

KADETI IN STAREJŠI DEČKI TOKRAT PROSTI

Kadeti in starejši dečki so bili ta vikend prosti. Kadeti bodo z Mariborom odigrali zaostalo tekmo 24.4., starejši dečki pa 8.5.  Kadete in mladince že v soboto čaka težak zalogaj, saj se odpravljajo v Gorico, U15 pa grejo v Trbovlje k Rudarju.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

Besedilo Matic R.