fbpx

Novice

Mladincem točka proti Olimpiji

U17: Olimpija 3:1 Radomlje

Na gostovanju pri ljubljanski Olimpiji zmanjkalo kanček sreče za boljši izkupiček rumenih bojevnikov!
Kadetska in mladinska ekipa NK Radomlje sta se odpravili na gostovanje v Ljubljano, kjer sta pomerili moči z ljubljansko Olimpijo v zaostalih tekmah prvega kroga.
Prvi so na igrišče v Jami stopili kadeti, ki v novo sezono vstopajo v prenovljeni zasedbi s kar nekaj novimi obrazi.
Radomljani so začeli pogumno, a dokaj hitro prejeli zadetek, ki je nekoliko obrnil tok srečanja. Kljub temu so naši nadaljevali borbeno in iskali izenačenje, ki bi prineslo prvo točko v prvenstvu. Slednjega so dočakali v 55. minuti preko kapetana Edvina Krupića, ki je s prekrasnim zadetkom poskrbel za veselje rumeno-črne ekipe.
Žal se je kljub dobri predstavi točka nesrečno izmuznila v samem zaključku srečanja, ko so v 75. minuti domači izkoristili kazenski strel in prišli v vodstvo. Tega so v 2. minuti sodnikovega podaljška potrdili še s tretjim zadetkom v mreži vratarja Mesarića.
 
 

U19: Olimpija 1:1 Radomlje

Po kadetih je nastopil čas za nastop mladinske ekipe. Varovanci trenerja Merdanovića so se pomerili z eno izmed najboljših ekip v ligi, ki je pred prvim sodnikovim žvižgom veljala za velikega favorita. To pa nikakor ni ustavilo rumenih bojevnikov iz Radomelj, ki so od prve minute iskali zmago.
Spremljali smo izjemno izenačen in trd dvoboj, v katerem je prva povedla Olimpija. Ob ležanju enega izmed nogometašev so naši ustavili igro, igralci Olimpije pa so  krenili v napad in ob zmedi Radomljanov zadeli za 1-0. Sledilo je nekaj vroče krvi, a naši so hitro zbrali misli in krenili v napad po izenačenje.
Obleganje vrat domačega moštva je trajalo vse do 92. minute, ko so Radomljani globoko v podaljšku končno prišli do popolnoma zasluženega izenačenja. Po lepem predložku je s pravo bombo tik pod prečko vratarja Olimpije za izenačenje poskrbel Denis Adrović, s tem pa zagotovil zlata vredno točko z zahtevnega gostovanja v Ljubljani.