fbpx

Novice

Mladince skozi jesenski del spremljala velika smola

Mladinci so jesenski del končali na 11. mestu mladinske prvenstvene lestvice. Kljub dobri igri in pridnemu delu so naposled zmeraj morali priznati premoč ekipam katere so dejansko tudi nadigrali…

Uvodni del sezone se za mladince ni pričel dobro, saj so morali priznati premoč Aluminiju, Olimpiji, Iliriji in Gorici. Omenimo naj, da so prav proti prvim trem tekmecem na žalost bili prekratki za zadetek. Prvo zmago smo tako dočakali na fantastičen način. Namreč, v 5. krogu so naši rumeni bojevniki po fantastičnem drugem polčasu premagali Domžalčane kar s 3:4. Nato je sledil še neodločen rezultat proti Mariboru. Sledil je ritem zmaga, poraz. V Kranju so bili poraženi z minimalnim rezultatom, naslednjo tekmo pa so doma premagali Rudar Velenje. Prišel je nesrečni poraz v Kopru, pa zmaga nato doma proti Bravotu in vnovično poraz proti Krškem. Kasneje je Mura zadejala še en poraz več na domačem terenu, a so se fantje dvignili in premagali Celjane v gosteh. Nato je sledil polom v Kidričevem, za konec pa so fantje vnovič prikazali odlično igro, a je bila Olimpija boljša z 1:0.

Največ zadetkov za mladince je dosegel Gal Žinič, ki je dosegel sedem zadetkov, sledi mu Anis Đuzić z dvema in prav tako Nik Fortuna z dvema. Radomljani so v jesenskem delu zabeležili skupno kar 33 rumenih kartonov. Največ minut na igrišču je preživel obetavni Andrej Pogačar in to kar 1343. minute, sledi mu Gašper Petek z 1324. minutami in Dino Kerić z 1243. minutami. Vsekakor verjamemo v naše fante zato bo spomlad veliko bolj uspešnejša iz rezultatskega vidika.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!