Novice

Mark Zabukovnik:” Veseli me, ker mi je klub izkazal zaupanje”

Mark Zabukovnik je mlad, obetavni nogometaš vezne linije kateremu je uprava kluba zaupala in ponudila prvo profesionalno pogodbo. Ob podpisu smo Marka prosili za kratko izjavo, kaj je povedal 19 – letni nogometaš pa si preberite v nadaljevanju članka…

Še minulo sezono eden glavnih adutov v mladinskem moštvu si bo letos v članski ekipi utrjeval pot do prve enajsterice Radomelj. Mark velja za enega nadarjenih vezistov v Sloveniji, kar so v Radomljah uspeli prepoznati in fantu ponudili profesionalno pogodbo. Zabukovnik je ob podpisu povedal:” Ob podpisu pogodbe sem razumljivo vesel, saj je to nagrada za veš čas in trud, ki sem ga vložil v nogomet. Veseli me, ker mi je klub s tem izkazal zaupanje in s tem tudi potrdil, da name računajo tudi v prihodnosti.”  Ob podpisu se je Mark dotaknil tudi nove sezone 2. SNL:” Druga slovenska nogometna liga bo letos zelo močna in konkurenčna. Veliko ekip ima močan kader in ambicije za napredovanje. Verjamem, da bo sezona zelo zanimiva. Iz naše strani pričakujem napadalen in za gledalce zanimiv nogomet ter boj za čim višje mesto na tabeli.”

19 – letni Radomljan nam je zaupal tudi načrte za prihodnost:” Glavna želja je, da ne bom imel težav s poškodbami. Trenutno se želim dobro fizično pripraviti na novo sezono in si izboriti svoje mesto v ekipi. Če pa bo kdaj priložnost za odhod v tujino pa jo bom z veseljem izkoristil.”