fbpx

Novice

KONEC NEPOZABNE SEZONE!

  1. krog 2.SNL

NK KALCER RADOMLJE : NK ROLTEK DOB  0:1

Strelec: Simon Gregorin (34).

Včeraj se je v radomeljskem športnem parku, zgodila zadnja tekma v tej sezoni, razplet katere ni odločal o ničemer. Radomljani so si naslov prvaka 2.SNL zagotovili že pred časom, naši sosedje in večni rivali z Doba, pa so sezono zaključili na četrtem mestu.

Svojo zadnjo tekmo v radomeljskem dresu, pa je včeraj odigral Robi Jakovljevič, ki nogometno kariero zaključuje. Včerajšnja tekma je bila njegova jubilejna, 130. Od nas odhaja odličen nogometaš, izjemen trener, v prvi vrsti pa krasen človek. Robi, hvala ti za vse. Vrata v naš klub so ti vedno odprta in v rumeno – črni trdnjavi si vedno dobrodošel.

Po koncu tekme, ki so jo Radomlje odigrale s precej pomlajeno zasedbo in brez glavnih nosilcev igre na igrišču, je sledilo še sklepno dejanje sezone. Podelitev pokala in medalj prvakom. Podelitev sta opravila podpredsednik NZS, gospod Gvido Mravljak in podžupanja občine Domžale, gospa Renata Kosec.

Naslov čist kot solza. Radomlje so bile najboljše takrat, ko je bilo to najbolj potrebno. Na 22 tekmah, so zmagali šestnajstkrat in doživeli le štiri poraze. Dosegli so 51 golov in jih prejeli le 17, kar je z naskokom najmanj prejetih zadetkov med vsemi ekipami v ligi. 

Iskrena hvala vsem, ki ste verjeli v naše fante. Hvala sponzorjem, ki klubu pomagajo finančno in hvala navijačem, ki klubu pomagajo moralno. Tu imam v mislih predvsem naše Mlinarje. Hvala igralcem, trenerski ekipi, ki so bili vso sezono na vrhunski ravni in se zasluženo selijo v prvo ligo, ki jo bodo Radomlje igrale na domžalskem stadionu (domače tekme).

Za konec pa čestitke Muri za osvojitev naslova prvaka prve lige. Veliko sreče pa želimo tudi novomeški Krki, ki si je kot drugo uvrščena ekipa druge lige, priigrala dodatne kvalifikacije za vstop v prvo ligo. 

 

Dušan Jambrošič