fbpx

Novice

KADETE IN MLADINCE ČAKA SOSEDSKI DERBI

V soboto se nam v Športnem parku Radomlje obeta nov zanimiv dan. Tako  kot v prejšnjem tednu, bo tudi v tem na sporedu sosedski derbi. Na delu bodo naši kadeti in mladinci, v goste pa prihaja ekipa Domžal. Kadeti bodo svoje srečanje pričeli ob 12.00 uri, mladinci pa ob 14.00 uri.

Rumeni bojevniki bodo v soboto odigrali predzadnje srečanje v tej sezoni. Po tekmi s Krškim, je na sporedu še eno zahtevno srečanje. V goste prihajajo Domžale, ki na skupni kadetski in mladinski lestvici zasedajo prvo mesto in se v srečanje podajajo kot favoriti. To pa seveda ne bo vplivalo na naše mlade upe. V letošnji sezoni so že večkrat dokazali, da se lahko enakovredno kosajo z vsakim nasprotnikom. Na sobotno srečanje se tako odpravljajo sproščeni, vendar z veliko mero borbenosti in želje po dokazovanju. Poizkusili bodo odigrati agresivno tekmo in Domžalčanom odščipniti kakšno točko. Na kadetski tekmi bo vlogo glavnega sodnika opravljal Simon Božičko, na mladinski pa Niko Mihelič.

Rumeni bojevniki na zadnji domači tekmi potrebujejo vašo pomoč, zato vas vabimo, da se nam pridružite v Športnem parku Radomlje in pomagate našim fantom do novih točk. Skupaj smo močnejši.

17.11. ob 12.00 uri; NK KALCER RADOMLJE U17 : NK DOMŽALE U17

17.11. ob 14.00 ur; NK KALCER RADOMLJE U19 : NK DOMŽALE U19

HOČEMO, ZMOREMO, SMO