Novice

JESENSKE POČITNICE Z NK RADOMLJE

JESENSKE POČITNICE Z NK RADOMLJE

Nogometni klub Radomlje organizira aktivno preživljanje JESENSKIH POČITNIC za vse DEKLICE IN DEČKE (od 6 do 13 let) v mirnem in lepem okolju Športnega parka Radomlje in okolici. Jesenske počitnice se bodo odvijale pet dni, od 30.10. do 3.11. 2017, med 8:00 in 16:00 uro.

KDAJ: od 30.10. do 3.11. 2017

CENA: Cena jesenskih počitnic je 130€.
Člani NK Radomlje, ŽNK Radomlje, NK Virtus in NK Komenda imajo 10% popust. 

V ceno so vključene vse aktivnosti, vstopnine, športni pripomočki, ustvarialni material, prevozi, malica in kosilo.

AKTIVNOSTI: V okviru jesenskih počitnic bodo dekleta in fantje spoznavali osnove  športnih panog in se igrali različne športne igre,  ustvarjali z jesenskimi materiali,  odšli na izlet v Arboretum Volčji Potok,  izrezovali buče,  pekli kostanj, odšli na izlet v Terme Snovik, se igrali družabne igre in preko vseh teh aktivnosti sklepali nova prijateljstva.
(Pridružujemo si pravico do spremembe programa.)

Namen tabora je združiti prijetno s koristnim in vsakemu otroku zagotoviti, da bo jesenske počitnice preživel  čim bolj aktivno in razgibano ter bo zato staršem še dolgo razlagal o svojih dogodivščinah. Za to bodo poskrbeli trenerji nogometne šole in drugi animatorji, ki uživajo v delu z otroki in za otroke.


PRIJAVA:

Prijavite se na e-mail [email protected]. Za več informacij lahko pišete na e-mail ali pokličete na tel. številko 040/532-559 (Matic Robida). Mesta so omejena, zato pohitite s prijavo.

! Ob prijavi je potrebno posredovati VSE naslednje podatke in plačati avans v višini 30% celotne prijavnine !

– otrok (Ime in priimek),
– datum rojstva,
– naslov, poštna št. in kraj,
– telefon, e-pošta,
– član kluba (da/ne) in katerega kluba,
– DOVOLIM  / NE DOVOLIM uporabo in/ali objavo fotografij in video posnetkov,  ki so bili posnete v okviru jesenskih počitnic 2017 in na katerih je razvidno, da je na njih moj otrok, v namene lastne promocije NK Radomlje,
– DOVOLIM  / NE DOVOLIM, da se lahko moj otrok na lastno odgovornost oziroma na odgovornost podpisanega (zakoniti zastopnik), vozi v vozilih, ki jih upravljajo člani NK Radomlje ali njihovi zastopniki.
– ostalo (morebitne alergije, posebnosti…)

!Prijava je popolna, ko na mail [email protected] posredujete zgoraj navedene podatke in na transakcijski račun poravnate 30% avans! Preostalih 70% je potrebno poravnati do začetka izvajanja jesenskih počitnici (30. 10. 2017).

Podatki za plačilo: IBAN: SI56 0230 4001 6902 457 (Odprt pri NLB d.d.)
(Naziv: NOGOMETNI KLUB RADOMLJE, Prešernova cesta 43, 1235 Radomlje;
Sklic (referenca): 00 30-03-11-2017; Namen plačila: Jesenke počitnice in ime ter priimek otroka)

V primeru naknadne odjave, se plačani avans ne vrača!

jesenske počitnice - letak