fbpx

Novice

INTERVJU: IGOR BARUKČIĆ

V zadnjih dneh smo se pogovarjali s kapetanom Radomljanov Igorjem Barukčićem. V spodnjem intervjuju si lahko prebereta veliko zanimivosti. Med drugim boste tudi izvedeli kako poteka rehabilitacija po njegovi poškodbi.

  1. V klubu si že sedmo leto, z njim si doživel lepe in ne ravno lepe trenutke. Kako se je klub spreminjal skozi leta in kako gledaš na vse skupaj?

Klub se je v vseh teh letih zelo spremenil – seveda na boljše. Napredoval je na vseh področjih, največje spremembe pa je doživel športni park, ki je iz leta v leto bolj moderen in tako omogoča odlične pogoje za delo. Lahko rečem, da sem ponosen, ker sem del tega kluba, prav tako pa sem ponosen na vse uspehe, ki smo jih dosegli. Seveda je bilo v tem obdobju tudi dosti padcev, vendar ko pogledam nazaj mislim, da smo se iz vsakega nekaj naučili, zato na vse skupaj gledam zelo pozitivno.

  1. Kako si zadovoljen z začetkom letošnje sezone?

Z začetkom letošnje sezone nisem najbolj zadovoljen, saj smo v uvodnih dveh srečanjih vknjižili zgolj točko. Veseli pa me dejstvo, da smo zelo hitro ujeli zmagovalni ritem in nanizali šest zaporednih zmag ter pokazali, da so naši cilji povezani z vrnitvijo med prvoligaše.

  1. Na tekmi z Rogaško Slatino si prejel močan udarec v gleženj in igrišče zapustil še pred zadnjim sodniškim žvižgom. Za kakšno poškodbo gre in kako napreduje okrevanje?

Poškodba nikakor ni nedolžna, saj imam poškodovan ligament in ta naj bi bil po prvih preiskavah tudi pretrgan. Sedaj sem že nekaj časa izven trenažnega procesa, vendar lahko rečem, da okrevanje poteka po načrtih, zato mislim, da bom v kratkem nared za maksimalne obremenitve.

  1. V letošnji sezoni ekipo vodi Nermin Bašić. Kako vam je všeč njegovo delo? Ste igralci hitro sprejeli njegov način razmišljanja?

Trenerjevo delo nam je zelo všeč, prav tako način razmišljanja, zato smo vse skupaj zelo hitro sprejeli. Lahko rečem, da s svojim načinom dela naredi ogromno, da igralci iz dneva v dan napredujemo. Je velik profesionalec.

  1. Za nami je dobra tretjina prvenstva. Kaj pričakuješ od Radomelj v nadaljevanju?

Pričakujem, da bomo kot ekipa garali za isti cilj in do konca jesenskega dela igrali lep nogomet – tako kot do sedaj. Posledično pa nam bo uspelo zbrati čim več točk ter zadržati stik z vrhom lestvice.