Novice

Filip Lojen okrepil konkurenco med vratnicama

Ker se prvenstvo počasi približuje in ker se pri članih dogajajo velike spremembe vam tokrat ponujamo predstavitev prve okrepitve v vrstah črno rumenih.

21 – letni vratar je svojo kariero pričel graditi v mladinskih vrstah Celja kjer se je dokazoval in tako tudi hitro dobil priložnost v članski konkurenci, a ne v Celju. Celjani so ga namreč posodili takratnemu tretjeligašu Šmarju pri Jelšah. V takratni sezoni 2015/16 je za Šmarje branil na 26 tekmah in na osmih tekmah ostal nepremagan. Naslednjo sezono je vnovič dobil priložnost v Šmarjah, a se je dokončno stabiliziral v Rogaški kamor je bil v sezoni 2017/18 in 2018/19 tudi posojen. Za Rogaško je branil kar na 59 tekmah in svojo mrežo pustil nedotaknjeno na enajstih tekmah.

Filip Lojen se iz dneva v dan dokazuje strokovnemu štabu. Ob tem smo imeli priložnost govoriti s Filipom, ki nam je zaupal:” Zahvaljujem se vodstvu Radomelj za zaupanje. Moja naloga je da to zaupanje upravičim z dobrimi obrambami. Mislim, da sva z Lenartom pravi vratarski par, ki lahko veliko doprinese moštvu. Cilj je izkoristiti vsako ponujeno priložnost in ohraniti mrežo nedotaknjeno na čim več tekmah.” 

FILIP DOBRODOŠEL!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!