Novice

Derbi 25. kroga 2.SNL se bo odvijal v ŠP Radomlje

V nedeljo se v Športnem parku Radomlje obeta obračun 25. kroga 2.SNL v sezoni 2018/19. V goste prihaja vodilna  ekipa AŠK Bravo, ki je eden od favoritov za osvojitev drugo ligaškega prvenstva. Obračun tretjih Radomelj in vodilnega Brava bo postregel z odgovorom ali lahko vodilna ekipa druge lige podaljša svoj niz neporaženosti v spomladanskem delu? Vlogo glavnega sodnika na tekmi se bo zaupala Balažic Dejan-u. Ob stranskih črtah pa mu bosta pomagala pomočnika Bensa Uroš in Černe Tomaž.

Ekipa Dejana Grabića si še ni priigrala zadostne prednosti da bi lahko mirno spali, a so Taboru pobegnili že na štiri točke razlike. Dvoboj v Radomljah bo pomemben za vsa tri moštva na vrhu lestvice, saj bi Radomlje z zmago ostale v igri za drugo mesto, obenem pa bi v ogenj vrnile tudi Tabor. Lahko ”Rumeni bojevniki” prekrižajo račune vodilni ekipi lige in ponovijo jesenski dosežek iz Ljubljane ter se tudi sami vrnejo v igro?

Ker ste navijači in pristaši kluba pomemben del in naš 12 igralec ob igrišču vas vse toplo vabimo v nedeljo ob 13.00 uri v Športni park Radomlje, da podprete našo ”Rumeno četo” in jim tako pomagate do novih treh točk. Skupaj smo močnejši.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!