fbpx

Novice

ČLANSKA EKIPA PRIČELA S PRIPRAVAMI NA NADALJEVANJE SEZONE

Članska ekipa se je po zimskem odmoru zbrala in pričela s pripravami na spomladanski del sezone Prve lige Telemach. Glavni trener Oliver Bogatinov je na prvem treningu zbral večino igralcev, z manjšo zamudo pa se bodo treningom Radomljanov priključili še Samsindin Ouro, ki ostaja na posoji iz Mure ter Francesco Tahiraj in Darly N’Landu.

Radomljani bodo večji del priprav opravili v Športnem parku Radomlje, prvi prijateljski obračun pa jih že čaka v soboto, 7.1.2023, ko se bodo pomerili s partnerskim klubom Hajduk Split. Preostali termini prijateljskih srečanj bodo znani v kratkem.

Po prvem opravljenem treningu je za našo spletno stran spregovoril kapetan moštva Luka Cerar: ”Mislim, da smo dali med zimskim premorom vsi glavo malo na “off” in odmislili nogomet. Uvodni trening z novim trenerjem je za nami, občutki so dobri in mislim, da smo vsi igralci želnji dokazovanja in trdega dela pred nadaljevanjem sezone. Glavni cilj je zagotovo obstanek v ligi in upam da to dosežemo z lepo in atraktivno igro. Sam verjamem v naš zastavljen cilj in mislim, da te besede lahko prenesemo na igrišče in obstanemo v ligi.

Utrinke z današnjega treninga si lahko ogledate na tej povezavi.

Tekst: Lamin Diallo