fbpx

Novice

ČLANI V ŠIŠKI S POLNIM IZKUPIČKOM PROTI BRAVU

V nedeljo 5. 11. ob 13:00, se je naša članska ekipa na stadionu Žak v 15. krogu Prve Lige Telemach pomerila proti ekipi Brava. 

Srečanje so naši Radomljani odprli več kot odlično. Že v prvi minuti srečanja nas je v vodstvo z natančnim strelom v vratarjev desni kot popeljal kapetan Sandi Nuhanović. Tudi pozneje smo bili nekoliko konkretnejši, imeli še nekaj strelov, tudi iz ugodnih položajev, a ti niso bili dovolj dobri za novo spremembo izida. V 42. minuti pa so imeli novo lepo priložnost izbranci Oliverja Bogatinova, saj je bil sam pred Orbanićem Nino Kukovec, a je zadel Bravovega vratarja v glavo.

Drugi polčas so odločneje začeli Šiškarji, med drugim je moral Luka Baš posredovati po strelu Marka Španringa, vendar je ta odločnost imela kratek rok, saj so naši Radomljani hitro umirili gostitelje. V 69. minuti je Madžid Šošić z glavo zgrešil iz ugodnega položaja. V 71. minuti pa so zagrozili tudi domači, od daleč je streljal Španring, njegov strel pa je brez težav ubranil naš vratar Luka Baš.  V 84. minuti pa smo izpeljali protinapad, po katerem je po dvojni podaji z Darlyjem N’Landujem v bližini gola do strela prišel Nino Kukovec in žogo poslal pod prečko, ter tako postavil končni rezultat 2:0.

Glavni trener Oliver Bogatinov, po srečanju z bravom :

“Čestitke fantom za prikazano, zelo težko igrišče danes kljub temu pa smo se zelo hitro na to adaptirali. Kljub slabemu terenu pa smo poizkušali tudi igrati igro kratkih podaj in posesti, kar nam je nekajkrat tudi uspelo. Bravo je zelo dober nasprotnik, kar so tudi pokazali skozi celotno sezono do sedaj, zato sem zelo zadovoljen, da nam je uspelo ustaviti njihov načrt danes in uresničiti svojega, ter osvojiti nove 3 točke.”

Naslednje srečanje našo člansko ekipo čaka to soboto, ko se bodo ob 15. uri na Mestnem stadionu v Domžalah pomerili proti ekipi Rogaške.