fbpx

Novice

Člani danes proti Interblocku

V zadnjem tednu se člani vneto pripravljajo na novo sezono 2020/21. Med lanskoletno zasedbo je kar nekaj novih obrazov za katere pa se strokovni kader še ni odločil…

Radomljani so v minulih dveh tednih odigrali dve prijateljski srečanji in sicer proti MTK in Budafoki. Obakrat so iz igrišča v Kranjski Gori odšli sklonjenih glav. Kljub temu pa velja izpostaviti pozitivno plat saj je glavni trener Oskar Drobne veliko minutažo na omenjenih srečanjih namenil prav nogometašem mladinskih selekcij. Tako so priložnost v članskem moštvu dobili Timotej Bizilj, Kristian Resanović, Gašper Petek in Denis Adrović. Ob omenjenih fantih pa sta od pričetka priprav s članskim moštvom vselej prisotna Žiga Fermišek in Andrej Pogačar. Ob tem pa velja omeniti tudi Nedima Ljubijankića, ki se je med pripravami med drugim tudi preizkušal na treningih članske ekipe.   Kljub temu se v Radomljah želijo okrepiti še z dodatno izkušenejšo močjo. Pogovori z nekaterimi so že v zaključnih fazah.

Danes bodo člani odigrali polfinalno srečanje MNZ Pokala in sicer bo tekma na sporedu ob 18.00 uri na Interblocku. Spomnimo, Radomljani so v minuli sezoni v finalu pokala MNZ slednjega osvojili. V finalu so premagali ljubljanski Bravo. Dodajmo da MNZ Pokal prinaša popotnico v žreb za Pokal Slovenije kjer so se Radomljani v minuli sezoni odlično odrezali in postavili nov zgodovinski mejnik.

Tekst: M.K.
Foto: Manca Hvalič