fbpx

Novice

BOJAN KOMATOVIĆ PREVZEL VODENJE SELEKCIJE U-15

Ob nedavnih organizacijskih spremembah je prišlo tudi do zamenjave na mestu glavnega trenerja selekcije U-15. To vlogo bo v prihodnje opravljal 39 letni trener Bojan Komatović.

Bojan je rojen leta 1982 v Mariboru in že od malih nog je v nogometu. Od cicibanov do vključno članov je igral za NK Pohorje, s katerim je nastopal tudi v 2. SNL, kasneje pa je branil še barve Slovenj Gradca. Po poškodbi križa se je odločil, da igranje nogometa opusti in se posveti trenerskemu poslu. Sprva je izkušnje nabiral pri svojem matičnem klubu NK Pohorje, kjer bil pomočnik pri selekcijah U-8 in U-10, leta 2017 pa se je z družino preselil v Kamnik in nadaljeval s trenerskim delom pri selekciji U-19 v NK Dob. V letu 2020 je dobil priložnost voditi člansko ekipo NK Kamnik. V želji po dokazovanju in napredovanju se je našemu klubu priključil že v času, ko je članska ekipa nastopala v 2. SNL pod taktiriko Roka Hanžiča. V tem času je pridobil ogromno izkušenj in uspel tudi bolje spoznati NK Radomlje kot organizacijo. Pred kratkim je prišel v stik z našim poslovnim direktorjem Grego Marinškom, ki mu je ponudil mesto trenerja selekcije U-15. Brez odlašanja je ponudbo sprejel, saj mu ta predstavlja veliko priložnost v njegovi trenerski karieri.

Bojan je spregovoril tudi za našo spletno stran: ”Zelo sem vesel in hvaležen za zaupanje, ki so mi ga izkazali v klubu. Poslovni direktor Grega mi je predstavil vizijo kluba, ki mi je bila zelo všeč. Zame je to velika priložnost, saj s tem korakom postajam profesionalni trener, kar je bil tudi moj cilj skozi celotno trenersko kariero. Z mirno vestjo lahko rečem, da sem ponosen, da sem postal del kluba kakšren je NK Radomlje. Še ko nisem bil član kluba, so mi vodilni v NK Radomlje omogočili, da pri članih nabiram izkušnje in se učim od trenerskega štaba, ki ga je takrat vodil Rok. V klubu so me zares lepo sprejeli in lahko rečem, da se počutim kot doma

Bojan, ki bo opravljal tudi funkcijo pomočnika trenerja pri kadetih, priprave s selekcijo U-15 prične v ponedeljek, 10.1.2022. Za našo spletno stran se je dotaknil tudi tekmovalnih ciljev njegove selekcije: “Osnovni cilj je brez dvoma uvrstitev v prvo ligo. Fante sem že spoznal in lahko rečem, da so zelo marljivi in si želijo napredka. Skupaj z igralci bomo naredili vse, da se uspemo uvrstiti v najvišji rang tekmovanja U-15 in vsi v klubu bomo dali vse od sebe, da ta cilj tudi dosežemo.” Bojan v Kamniku živi s svojo partnerko in 6 letno punčko Li, ki je tudi sama že ljubiteljica nogometa.

Selekcija U-15 bo z nadaljevanjem sezona pričela konec marca. Ekipa na lestvici trenutno zaseda prvo mesto, kjer je z 28 točkami izenačena z ekipo Vrhnike.