Novice

Ali ste vedeli?

Tokrat pričenjamo z rubriko “Ali ste vedeli?” v kateri vam bomo predstavili dejstva, statistične podatke in vse zanimivosti Nogometnega kluba Radomlje…

Tokrat bomo pričeli z nekaterimi statističnimi podatki letošnje sezone. Članska ekipa v letošnji sezoni niza rezultate in postavlja nove mejnike pod vodstvom Oskarja Drobneta. A to še ni vse, člansko moštvo v sebi skriva nogometaša, ki sta od prve registracije Nogometne zveze Slovenije pa vse do danes še zmeraj člana rumenih bojevnikov. V svoji karieri sta nastopala le za Radomljane in sta trenutno ponosna člana članskega moštva. 

Ste že ugotovili za katera nogometaša gre? Naj vam pomagamo… Prvi nogometaš je vratar in je v letošnji sezoni stal med vratnicama rumeno – črnih med zgodovinskim uspehom in prebojem Radomljanov v polfinale Pokala Slovenije. Drugi nogometaš bo letos dopolnil 20 let in ima za seboj že marsikatero izkušnjo. Za člansko moštvo je, kljub mladosti, že odigral 21 tekem in dosegel tri zadetke. Ob vsem tem pa se je že mudil na preizkušnji v Španiji in Angliji.

Sedaj, ko smo izdali ključne dejavnike obeh nogometašev pa dileme ne bi smelo biti več. Pisali smo namreč o Zabukovniku in Cerarju. Ob tem velja dodati še en ključni imenovalec obeh rumenih bojevnikov. “Zabo” in “Ceki” sta bila za Nogometni klub Radomlje prvič registrirana v letu 2007 in sicer se je Mark registriral marca, Lenart pa v mesecu avgustu. Ob pisani besedi pa prilagamo še posnetek v katerem najdete zadetek Zabukovnika proti Bricem ter imenitno parado Cerarja proti Celju.

Tekst: M.K
Foto: Manca Hvalič in Andrej Žnideršič