fbpx

Novice

MLADINCI BOLJŠI OD BRAVA

Po polovičnem uspehu na gostovanju v koprski Bonifiki so se rumeno-črni bojevniki tokrat vrnili na domači teren, v športni park Radomlje. Na domačem igrišču so se Radomljani pomerili z gosti iz Ljubljane, nogometnim klubom Bravo.
 
Prvi so na igrišče stopili kadeti, ki so se tokrat predstavili v precej okrnjeni zasedbi. Poleg kaznovanega vratarja Mesarića je bil zaradi bolezni v ekipi nekaterim fantom trenažni proces v preteklem tednu močno otežen. Kljub temu so naši kadeti pokazali karakter in z borbeno predstavo sporočili nasprotnikom, da bodo na vsaki tekmi, proti vsakemu nasprotniku trd oreh. Ob porazu z rezultatom 1-3 je edini zadetek za domače moštvo dosegel napadalec Klemen Švelc. Po zaostanku 0-2 v prvem polčasu tekme, so večji del drugega polčasa Radomljani pritiskali na vrata Brava in iskali izenačenje, v zadnji minuti pa ob popolni ofenzivi iz proti napada prejeli tretji, zadnji zadetek na tekmi.
 
Mladinci so po visokih zmagah proti Muri in Kopru, vknjižili novo zmago in izjemno pomembne tri točke, ki so občutno izboljšale položaj na skupni lestvici mladinske in kadetske prve lige. V trdem in izenačenem dvoboju so tokrat premagali ljubljanski Bravo, ki se je v športnem parku izkazal za zelo zahtevnega nasprotnika. Po izenačenem prvem polčasu sta ekipi na odmor odšli z neodločenim rezultatom, brez zadetkov. Ekipa trenerja Merdanovića je v drugem delu tekme, z dvema zadetkoma v mreži ljubljančanov uspela zagotoviti nove točke in novo zmago. Za rumeno-črne sta zadela Domen Ujčič (11m) v 50 minuti in Kristian Resanović Kvas v 68 minuti. Ob tretji zmagi veseli predvsem dejstvo, da je obramba pod “komando” vratarja Fermiška že tretjič vrata ohranila nedotaknjena. Čestitke fantom za odlično predstavo, zmago in nove tri točke!