Novice

ZMAGA NA GENERALKI PROTI DRAVOGRADU

Danes je v športnem parku Radomlje potekala še zadnja prijateljska tekma pred začetkom prvenstva. V sedmi pripravljalni tekmi so se rumeni bojevniki pomerili proti ekipi nogometnega kluba Dravograd, ki bo v prihodnji sezoni nastopala v tretji slovenski nogometni ligi. Rumeni bojevniki so bili skozi celotno srečanje veliko boljši nasprotnik in na koncu slavili z izidom 2:0.

Nermin Bašić je od prve minute priložnost ponudil Adamu, Jakovljeviću, Mornarju, Jazbecu, Haliloviću, Trdinu, Cerarju, Primcu, Gomari, Pergerju in Kondiću. Fantje v rumenem so od prve minute prevladovali na igrišču in si ustvarjali priložnosti. Po približno polovici prvega polčasa je eno izmed njih izkoristil Gomara in popeljal rumene bojevnike v vodstvo. Kmalu po prvem golu so bili naši fantje natančni še enkrat. Tokrat je prekrasen zadetek dosegel Igor Kondić in postavil izid prvega polčasa. V drugem polčasu je Bašić postopoma v igro poslal Pranjića, Ahačiča, Marinška, Kovačevića, Veselaja, Filipa, Kočarja, Broliha in Nuhanovića. Naši fantje so še naprej pritiskali na gostujoča vrata ter zadeli tudi okvir vrat, izid pa je ostal nespremenjen. Rumeni bojevniki se v začetek prvenstva podajajo z dobro popotnico in zmago z izidom 2:0.

Naši fantje bodo prvenstvo začeli v Lendavi, kamor se odpravljajo že prihodnjo soboto. Tekma proti nogometnemu klubu Nafta, ki bo tudi derbi prvega kroga druge slovenske nogometne lige, se bo začela ob 20.30 uri. Prenos srečanja si boste lahko ogledali tudi na programih Šport kluba.