fbpx

Novice

Zimska liga

ZIMSKA LIGA 2017/2018 SE ZAČENJA

Zadnji novembrski vikend je tradicionalno vikend, ko se v Športnem parku Radomlje začne ZIMSKA LIGA. Tudi letos je tako. Danes in jutri bo odigranih 11 tekem, šest v selekciji U-13 in pet v selekciji U-15.

Zimska liga je uspešen projekt našega kluba, ki se ga vsako leto udeleži preko 20 ekip. Letos imamo ligi U-13 in U-15, kjer imamo celo dve skupini. V ligi U13 je prijavljenih 13 ekip, v skupini A lige U15 je osem ekip, v skupini B lige U15 pa je enajst ekip. Skupaj kar 32 prijavljenih ekip, ki bodo z medsebojnimi tekmami ohranjali svojo pripravljenost tudi čez zimo. Tekme se bodo igrale ob sobotah in nedeljah od 9:00 naprej, vse do sredine marca. Glavni namen zimske lige je, da otroci čim več igrajo in s tem pridobivajo izkušnje in znanje, rezultat pa je postranskega pomena. Pa vendarle želimo tudi z zimsko ligo otrokom vcepiti pozitivno tekmovalnost, zato na koncu najboljše ekipe prejmejo tudi pokale za svoje dosežke. S ponosom se lahko pohvalimo, da domača selekcija U-13 ne pozna poraza v zimski ligi že dve leti in je v prejšnjih dveh sezonah zanesljivo osvojila pokal. V selekciji U-15 je bila lani najboljša ekipa NK Bravo Publikum.

Lestvico in razpored zimske lige U-13 lahko spremljate tukaj
Lestvico in razpored skupine A v ligi U-15 lahko spremljate tukaj
Lestvico in razpored skupine B v ligi U-15 lahko spremljate tukaj

Vsem ekipam, ki letos ponovno sodelujejo, želimo čim več dobro odigranih tekem in veliko uspeha. Zahvaljujemo pa se tudi vsem staršem, ki vsak vikend hodite v Športni park in navijate za svoje mlade nogometaše. Navijajte v duhu športnega »fair playa« in pomagajte otrokom, da na igrišču pokažejo vse kar znajo!

~HOČEMO, ZMOREMO, SMO!~

Tekst: Matic Robida