fbpx

Novice

ZGODOVINSKI VIKEND ZA RUMENE BOJEVNIKE!

Za nami je izjemen vikend, ZGODOVINSKI! Prvenstvene tekme so po krajšem prvomajskem premoru odigrale vse ekipe mladinske šole in svojo nalogo opravile popolno. Prav vse ekipe so zmagale, novo zmago so zabeležili tudi člani, in če k temu dodamo še popoln izkupiček ŽNK Radomlje, postane vikend zares fantastičen in težko ponovljiv.

MLADINCI IN KADETI

Veliko delo v boju za obstanek v prvi ligi so včeraj opravili naši mladinci in kadeti, ki so dvakrat premagali Koper in se veselili novih šestih točk in izenačenja na skupni lestvici s Krko. Za mladince sta v drugem polčasu zadela Matevž Hribar in Rok Mohorko.

Končni rezultat: 2:0
Strelca: Hribar 65′, Mohorko 91′

Kadeti so še pred mladinci odigrali svojo tekmo in se izjemno dobro zoperstavili Koprčanom. Za zmago z 2:0 sta bila dovolj po en zadetek v vsakem polčasu. V prvem je zadel Gašper Petek, v drugem pa je zmago potrdil Edison Destani.

Končni rezultat: 2:0
Strelca: Petek 22′, Destani 71′

STAREJŠI DEČKI

Starejši dečki še naprej bijejo bitko z NK Dren-Vrhnika za prvo mesto in uvrstitev v prvo slovensko ligo pri kategoriji U15. Tokrat so gostovali v Ljubljani pri Svobodi in zanesljivo zmagali z 0:4. S tremi zadetki se je izkazal Domen Kobal.

Končni rezultat: 0:4
Strelci: Kobal 35′ 58′ 65′, Dodig 48′

MLAJŠI DEČKI

Ekipa U13 z odličnimi predstavami hiti proti naslovu prvaka in uvrstitvi v prvo MNZ ligo. V 17. krogu so gostovali v Grosuplju in v odlični tekmi premagali domačine NK Brinje – Grosuplje z 1:2. Na vrhu lestvice imajo 3 točke prednosti pred Kolpo, s katero se bodo pomerili prihodnji vikend v Športnem parku Radomlje.

Končni rezultat: 1:2
Strelci: Javorič 10′, Franceschi 32′

Izjemen klubski uspeh sta zaokrožili tudi selekciji U14 in U12, ki sta prav tako odigrali odlično tekmo in dosegli zmago.


Fantom pa so se pri zmagovanju pridružile tudi punce, ki že celo sezono blestijo.

Članice: Ankaran 1:3 ŽNK Radomlje
U17: ŽNK Radomlje 2:1 ŽNK Ptuj
U15: ŽNK Radomlje 1:0 ŽNK Cerklje
U13: na turnirju so zabeležili 2 zmagi in en remi


Velikokrat slišimo, da je maj najbolj pomemben mesec v nogometu in naši RUMENI BOJEVNIKI so ga začeli izvrstno. Samo želimo si lahko, da bodo vsi nadaljevali v tem tempu in da bo takšnih vikendov še več. Lahko smo ponosni na vse fante in njihove trenerje, ki nogometaše zelo dobro vodijo na treningih in tekmah.

V prihodnjih tednih bo Športni park Radomlje gostil nekaj izjemno pomembnih tekem, zato ponovno stopimo skupaj in z glasnim navijanjem pomagajmo fantom do čim boljših rezultatov.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Matic Robida