Novice

11. KROG 2.SNL - NK Brda

V trdem boju proti NK Brda bojevniki iztržili točko

Naši fantje so se danes odpravili v Brda, kjer so odigrali tekmo 11. kroga 2. slovenske nogometne lige.  NK Brda se je izkazal za trdega nasprotnika. Tekma se je namreč končala z izidom 0:0, čeprav so naši fantje dvakrat zatresli mrežo nasprotnika.
11. KROG 2.SNL - NK Brda
Radomljani so tekmo proti NK Brda začeli v postavi: Adam, Halilović, Tadić, Ivanov, Jakovljević, Kovjenić, Cerar, Nuhanović, Grvala, Hajrić in Roglić. V prvem polčasu so se naši fantje trdo borili a gola niso uspeli zadeti. V nadaljevanju je v igro vstopil Kosić, naši šampioni pa so pritiskali na nasprotnikova vrata. Kmalu je mrežo Bricev zatresel Cerar, vendar je sodnik dosodil prekršek v napadu. Tudi to pa ni zmotilo rumenih bojevnikov, ki so kmalu zadeli še enkrat, vendar tudi tokrat gol ni bil priznan. Pri golu Roglića naj bi nekdo od naših igralcev oviral domačega vratarja. Radomljani so še naprej napadali, v igro sta vstopila Trdin in Marinšek, a zmagovitega gola niso uspeli zadeti. Tekma se je tako končala z izidom 0:0.
11. KROG 2.SNL - NK Brda

Fantje so igrali tudi za Aleksandra Zukića, ki je v petek uspešno prestal operacijo kolčnega sklepa!

Rumeni bojevniki so na tekmi dali vse od sebe, domov pa se tokrat vračajo s točko. Prihodnja tekma jih čaka že v nedeljo, ko v goste prihaja ekipa Jadrana iz Dekanov.
HOČEMO, ZMOREMO, SMO!