fbpx

Novice

V SOBOTO GRE ZARES – MLADINCI IN KADETI PROTI INTERBLOCKU

Naši prvoligaški ekipi mladincev in kadetov v soboto začenjata spomladanski del prvenstva. V soboto 2.3. se bosta ekipi odpravili na Ježico, kjer bosta odigrali tekmo proti vrstnikom NK Interblock.

Po sedem tednov dolgem ciklusu priprav bo šlo v soboto spet zares. Obe ekipi sta trdo trenirali in se pripravljali, da v spomladanskem delu pokažeta še več in nadgradita predstave iz jesenskega dela. Kadeti so odigrali 7 pripravljalnih tekem in se v prvenstvo podajata z izkupičkom šestih zmag in enega remija. Premagali so Krko, Villacher SV, Koper, Dob, Savo Kranj in Visoko. Edini remi so zabeležili na pripravah v Medulinu, kjer so se z avstrijskim Villacher SV na prvi tekmi razšli z remijem 1:1. Dobri rezultati v pripravljalnem obdobju, nekaj novih okrepitev in velik ekipni duh nas navdajata z optimizmom, da bodo kadeti v prihajajočem obdobju še boljši in še bolj nevarni tudi najboljšim slovenskim ekipam. Velik dokaz uspešnega dela je tudi povabilo Nedima Ljubijankića v reprezentanco do 16 let.

MLADINCI 6 ZMAGALI IN LE ENKRAT IZGUBILI!

Mladinci so med pripravami odigrali 6 tekem. Rezultatsko so bili prav tako zelo uspešni saj so 6x zmagali in enkrat izgubili. Premagali so Dob, Krko, člane Kresnic, Koper in Šenčur. Prav na zadnji tekmi pa so v gosteh izgubili proti vodilni ekipi 2. lige, NK Brinje Grosuplje je bil pomembno opozorilo pred začetkom prvenstva. Tudi mladinci so svoje vrste okrepili z nekaj novimi fanti, ki so prinesli na treninge še več kvalitete in predvsem prepotrebno konkurenco. Nadejamo se lahko, da bodo tudi mladinci v spomladanskem delu iztržili še več točk in tako doprinesli k skupnemu uspehu v prvi ligi.

Rumeni bojevniki so 4 dni preživeli tudi na zimskih pripravah v Medulinu, kjer so se fantje še bolj povezali in dodatno izpilili določene tehnično taktične zahteve, ki jih trenerji zahtevajo.

____________________________________________________________________________________________

1. SKL, sobota 3.2. 2019 ob 11:00

NK Interblock : NK Kalcer Radomlje

1. SML, sobota 3.2.2019 ob 13:00

NK Interblock : NK Kalcer Radomlje

____________________________________________________________________________________________

Vsi navijači vabljeni na Ježico, da podprete naše prvoligaše v boju za nove prvenstvene točke!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI