Novice

TEKMA ZA ZGODOVINO!

 
Prošnja drugoligaških klubov, da se kljub epidemiološki situaciji v državi, tekme jesenskega dela sezone odigrajo do konca, je bila uslišana.
 
To pomeni, da našo člansko selekcijo jutri čaka tekma 13. kroga 2. SNL. V radomeljski športni park prihajajo gostje s Koroške. Če smo bolj natančni, z Raven na Koroškem. Ravne so regionalno središče Koroške. S 7.300 prebivalci čisto malo večje od Radomelj. Mesto znano po jeklarski industriji in mesto, kjer domuje NK Fužinar Vzajemci. Naši jutrišnji tekmeci. 
 
Fužinar je klub, ki je bil ustanovljen davnega leta 1937. Kot zanimivost naj povem, da ravno te dni, v njihovem športnem parku potekajo obsežna gradbena dela. Gradnja nove tribune je v teku. Sicer pa so Korošci že lep čas redni člani slovenske drugoligaške druščine. Trenutno na prvenstveni lestvici zasedajo osmo mesto. 
 
Zahtevna tekma bo to. Kot vsaka. V primeru, da naši fantje jutri dosežejo novo zmago, to ne bi pomenilo le utrditev prvega mesta na lestvici, pač pa tudi rekord druge lige, kar se serije neporaženosti tiče. 
 
Fantje, srečno! Ker vas ne moremo spodbujati na tribunah, bomo za vas navijali in držali pesti doma. 
 
Torej…
 
Sobota, 24. oktober
13. krog 2.SNL
14:00
NK KALCER RADOMLJE : NK FUŽINAR 
 
                                
 Dušan Jambrošič