Novice

STOPILI SMO SKUPAJ IN POKAZALI VELIKO SRCE

Duša in srce našega kluba sta izjemno pomembna elementa, ki ju gradimo in zasledujemo pri  vseh naših aktivnostih, kar se je izkazalo tudi na sobotnem zgodovinskem dogodku v radomeljskem športnem parku.

Duša in srce našega kluba sta izjemno pomembna elementa, ki ju gradimo in zasledujemo pri  vseh naših aktivnostih, kar se je izkazalo tudi na sobotnem zgodovinskem dogodku v radomeljskem športnem parku. Člani, navijači, podporniki in prijatelji kluba smo dokazali, da skupaj zmoremo ogromno in podiramo meje. Tako je padel tudi nov rekord. Kar 1300 gledalcev je bilo priča premierni prvoligaški tekmi na domači zelenici. Združili smo moči in za našega zvestega mlinarja Matica Keržana zbirali prostovoljne prispevke, s čimer smo mu finančno vsaj nekoliko pomagali pri pridobitvi nove nožne proteze. Tako bo Matic soboto zagotovo ohranil v najlepšem spominu.

Vsak izmed nas je prispeval svoj delež k veličini sobotnega dogodka, zato se vam v NK Radomlje iskreno zahvaljujemo. Zahvaljujemo pa se tudi članski ekipi NK Radomlje, ekipi ŽNK Radomlje in NK Celje za svoj prispevek Maticu.

V petek, 12.5. ob 17:00 nas čaka naslednja tekma PLTS v radomeljskem športnem parku.

Vljudno vabljeni, da pridete podpret in navijat za naše fante v boju z NK Koper.

Skupaj smo močnejši!

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!

Tekst: M. R.
Foto: Tomo Marinšek