Novice

STO ZADETKOV V ENI SEZONI IN NASLOV PRVAKA ZA U13

Pretekli vikend je ekipa U13 zaključila s svojo tekmovalno sezono in zaključila jo je v stilu! NK Bravo so premagali z 8:0, zabili sto golov in zmagali v internem izzivu, ki jim ga je postavil njihov trener Matic Robida.

Lani konec avgusta se je začel zmagoviti pohod ekipe U13 na vrh druge lige in uvrstitev v prvo ligo. Radomljani so pod vodstvom trenerjev Robide in pomočnika Vida Kršmanca začeli izjemno in v prvih sedmih krogih nanizali ravno toliko zmag. Zaporedoma so premagali Šmartno, Moravče, Zagorje, Dren-Vrhniko, Brinje, Jevnico in Kolpo. Sledile so slabše tekme in za konec jesenskega dela edini poraz v ligi proti ekipi Brava. Po jesenskem delu so tako zasedali drugo mesto z minimalnim zaostankom za vodilno ekipo NK Dren-Vrhnika.

SPOMLADANSKA RAPSODIJA V RUMENEM

Pozimi je ekipa dobila nekaj okrepitev, na treningih so bili fantje popolnoma motivirani, izjemno pridni in željni uspeha. Vse to se je obrestovalo v spomladanskem delu prvenstva, ko so RUMENI BOJEVNIKI nanizali neverjetnih 11 zmag, dosegli 55 golov, jih prejeli zgolj 8 in brez oddane točke zaključili prvenstvo na PRVEM MESTU! Ob tem naj omenimo še interni izziv, ki jim ga je trener dal na poti iz turnirja na Pagu – doseči 100 zadetkov in jih prejeti največ 20! Fantje so se izziva resno lotili in ga dosledno izpolnili 2 minuti pred koncem zadnje tekme ter si prislužili sladkanje s sladoledom, ki ga časti trener.


O sezoni je spregovoril tudi trener Robida: »Najprej bi rad čestital fantom za velik uspeh in trenerju Vidu, ki je veliko pomagal pri tem dosežku. Ta ekipa ima izjemne karakterne sposobnosti, fantje se razumejo tudi izven igrišča, kar se vidi potem na igrišču, saj vedno stopijo skupaj, ko je težko. Ekipa je sestavljena iz 16 igralcev in dveh vratarjev. Mislim, da je bila to naša velika moč in prednost pred ostalimi, saj smo lahko na vsaki tekmi držali visok tempo skozi vso tekmo. Še bolj kot sam rezultat meni osebno pomeni, da se ekipa odlično razume, da je vsak posameznik napredoval in s tem pripomogel k ekipnemu napredku ter, da smo na koncu sezone vsi zdravi in pripravljeni na nove izzive, ki nas čakajo drugo leto.«


Nogometaše v soboto čaka še Lion’s cup v Novem mestu, potem pa sledi zaslužen počitek. Iskrene čestitke vsem mladim nogometašem, obema trenerjema in staršem za izjemno podporo.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!