fbpx

Novice

SELEKCIJA U15 PRVIČ V SEZONI DOŽIVELA PORAZ

Selekcija NK Radomlje do 15 let, ki tekmuje v Prvi ligi NZS zahod, je v sredo, 31. avgusta v 4. krogu tekmovanja gostovala pri Slovanu. Tekma je bila odigrana na Kodeljevem ob 11. uri, Radomljani pa so se v tekmo podali s petimi točkami na ligaški lestvici.

Trener Tine Hlede je za obračun proti Slovanu v prvo enajsterico uvrstil naslednje igralce: DeisingerVukalić, Volčanšek, Kraševec ©, Mohar – Novak, Boltar – Suvorov, Kobal, KaukovićZadravec

Mladi Radomljani so imeli v začetku tekme nekaj priložnosti za vodstvo, ki pa so žal ostale neizkoriščene. Za tem so nogometaši Slovana povedli in do konca polčasa vodstvo podvojili. V drugem delu so domačini zadeli še tretjič in končni izid srečanja je bil 3:0 v korist Slovana.

Po tekmi je za nas spregovoril glavni trener selekcije U15 Tine Hlede: ”To je bila slaba tekma iz naše strani. Po nizu treh obračunov v katerih smo bili pravi, se je zgodil padec. Čeprav smo v prvih minutah tekme imeli nekaj priložnosti, iz katerih bi lahko zadeli, smo potem padli. Slabo smo stali, bili slabi na drugih žogah, se prepočasi spuščali in nasprotniku pustili preveč prostora. Slovan je zasluženo zmagal. V soboto nas čaka nova preizkušnja proti Kopru in naredili bomo vse kar je v naših močeh, da na tisti tekmi izgledamo boljše in popravimo napake, ki so se nam dogajale na zadnjem obračunu.

Selekcija U15 bo v soboto, 3. septembra v Športnem parku Radomlje gostila ekipo Kopra. Tekma se bo pričela ob 11. uri.

Tekst: Lamin Diallo