Novice

RUMENI BOJEVNIKI GOSTUJEJO V PREKMURJU

Tekmovalno dogajanje pomladanskega dela sezone v 2.SNL, ki se je začelo prejšnji teden, se ta vikend nadaljuje. Pred nami so tekme 14. kroga.
 
Radomlje, ki so v prejšnjem krogu doma remizirale s koroškim Fužinarjem, ostajajo prvouvrščena ekipa lige in imajo tri točke prednosti pred Dobom, ki je po zmagi proti Krki skočil s tretjega na drugo mesto.
 
Jutri pa rumeno – črne čaka prvo gostovanje v spomladanskem delu sezone. Fantje odhajajo v Prekmurje, na gostovanje h klubu z bogato tradicijo. ND Beltinci je klub, ki trenutno na lestvici zaseda 12. mesto, je bil na novo ustanovljen leta 2007, uvrstitev v drugo ligo pa jim je uspela v sezoni 2018/19. A ob tem je treba povedati, da je klub nastal na temeljih “starega” istoimenskega kluba, ki je bil po slovenski osamosvojitvi kar devet let prvoligaški klub v 1.SNL. Nato so se pojavile organizacijske in finančne težave, stari klub je propadel, novi pa začel vrnitev na slovenski nogometni zemljevid. Od šeste lige (takratna pomurska liga) do druge lige. 
 
Na športnem parku v Beltincih, ki ima kapaciteto 5000 gledalcev, se obeta zanimiva tekma. 
 
Držite pesti za naše fante. Zmaga in nove tri točke na kontu, bi bila še kako dobrodošla. Za utrditev prvega mesta, za samozavest, za dober občutek pred nadaljevanjem. 
 
Sobota, 27.3.
14:00
Športni park Beltinci
14. krog 2.SNL
ND BELTINCI : NK KALCER RADOMLJE
 
Srečno, ekipa!
 
 
Dušan Jambrošič