Novice

Robi Jakovljević:”Zadetki so nagrada za delo celotnega moštva in ne samo posameznika”

V soboto so Radomljani odigrali uvodno srečanje sezone 2019/20 in v Krškem osvojili točko. Po težki poškodbi se je tokrat v rumeno črni dres vrnil Robi Jakovljević, ki je tudi dosegel zadetek za 1 : 3.
 
Robi nam je najprej zaupal občutke ponovne vrnitve na zelenice:”Po daljši odsotnosti sem komaj čakal, da se prvenstvo začne, veselil sem se prve tekme tako kot se veselim vseh nadaljnih. Pogrešal sem to energijo, ki jo prinese vsaka tekma, tako da je bilo odlično ponovno zaigrati. Poškodba je za menoj in počutim se dobro, kar je najbolj pomembno.” Ob ponovni vrnitvi na zelenice pa nismo mogli mimo vprašanja kakšni so bili občutki ob dosegu zadetka:”Zelo sem se razveselil zadetka, še bolj bi bil vesel če bi tekmo zmagali. Ob pravem času sem bil na pravem mestu, tako da mi je uspelo zadeti. So pa zadetki nagrada za delo celotnega moštva in ne samo posameznika.
 
 
26 – letnega krilnega nogometaša smo poprosili še za mnenje o poteku tekme in prihajajočem 2. krogu:”Po odličnem prvem polčasu, ko smo imeli vse v svojih rokah in bili veliko boljši, smo v drugem delu drugega polčasa popustili in Krškemu je uspelo izenačiti. Nažalost nismo zadržali rezultata, čeprav smo imeli večjo posest in večji del tekme bili boljši. Prva tekma je za nami in gledati moramo naprej, v soboto nas čaka prva domača tekma v novi sezoni in vse bomo storili da tri točke ostanejo doma.
 
Za konec je strelec tretjega zadetka sobotnega obračuna dodal:”Zahvalil bi se tudi našim zvestim navijačem Mlinarjem, ki so nas v lepem številu prišli spodbujat. Z njimi je veliko lažje igrati. Hvala Mlinarji!
 
HOČEMO, ZMOREMO, SMO!