Novice

Radomljanom se tokrat ni izšlo po načrtih

V nedeljo sta se v prijetnem ambientu spopadli moštvi, ki sta bili v tej sezoni do 8. kroga še brez poraza. Po 90. minutah igre so Koprčani vzeli skalp Radomljanom in tako po osmih krogih prevzeli prvo mesto na lestvici.

Očitno je sredina tekma pustila posledice pri nogometaših Radomelj, saj so odigrali 120. minut srečanja. Če so v sredo rumeni bojevniki bili zmožni preobrata, pa je tokrat zmanjkalo sape. Koprčani so dosegli hiter zadetek in sicer v 18. minuti srečanja, ko je izkušeni Goran Galešić matiral Lojna z diagonalnim strelom. Kljub temu je bila odlična navijaška atmosfera katero so vnovič pripravili naši Mlinarji. Na žalost domačih je povišanje vodstva Kopra dosegel Damir Hadžić.

Do konca tekme se rezultat ni spremenil. Kljub porazu so fantje prikazali borbeno igro za kar si zaslužijo pohvale. Omeniti velja, da je Koper spoštovanje vredna ekipa, saj ima v svojih vrstah nogometaše, ki so bili navsezadnje tudi nosilci v svojih klubih v 1. SNL. V naslednjem krogu Radomljani gostujejo v Novem Mestu pri Krki…

Foto: Manca Hvalič

IZJAVA LUKA CERAR