fbpx

Novice

NOVE 3 TOČKE ZA NAŠO U15 SELEKCIJO

Naša u15 selekcija je v soboto 21. 10. v Športnem parku Radomlje v 12. krogu gostila Tabor Sežano. 

Srečanje so naši fantje odprli dobro in prihajali do številčnih priložnosti. Prvi zadetek pa je za našo ekipo padel v 40. minuti, ko je bil natančen Liam Kos. Prvemu pa je drugega v zaključku prvega polčasa iz najstrožje kazni dodal Naum Koščak. 

V drugem delu srečanja, pa je Sežana v 59. minuti izkoristila svojo priložnost. Mattia Gagliardi je gostom prinesel prvi gol na tekmi, ki bi lahko ogrozil zmago naših Radomljanov, a temu ni bilo tako. V 78. minuti je Liam Kos zadel še drugič in tako naše fante vrnil na varno prednost dveh zadetkov. Za piko na i, pa je v zadnjih minutah srečanja poskrbel Jakob Hauptman, ki je z odlično izvedenim prostim strelom matiral vratarja Sežane in tako postavil rezultat na končnih 4 proti 1. 

Izjava glavnega trenerja Aneja Lovrečiča po zelo pomembni zmagi:

“Čestitam fantom za prikazano na tekmi v vseh segmentih igre. Izpostavil bi njihovo željo po zmagi in borbi za ekipo in naš grb. Videlo se je, da so bili na začetku sezone v nekakšnem krču in, da jim ni vseeno za zadnje rezultate, zato je bilo veselje po današnji zmagi veliko in mislim, da jih v bodoče čaka še veliko dobrih tekem. Na treningih in zadnjih 6. tekmah so fantje pokazali pravi obraz, vedno pa nam je nekaj zmanjkalo za 3 točke. Bilo je samo vprašanje časa kdaj se jim bo odprlo. Danes se nam je končno vse odvilo po naših željah in smo zasluženo prišli do zmage. Verjamem ,da je to dobra popotnica za naprej in bomo tako nadaljevali tudi v prihajajočih tekmah. ”

Naslednje srečanje v prvenstvu našo u15 selekcijo čaka v nedeljo 29. 10. ob 12:00 , ko bodo doma gostili Roltek Dob.