Novice

NAJ SE ŠOV ZAČNE!

Dočakali smo pomlad.
 
Medtem, ko so slovenski prvoligaški klubi v tekmovalnem pogonu že kar nekaj časa, se ta vikend, točno en dan pred začetkom koledarske pomladi, pričenja spomladanski del sezone tudi v drugi slovenski nogometni ligi. 
 
Čisto takole za osvežitev spomina, malce statistike. NK Radomlje v spomladanski del sezone, vstopa kot prvouvrščena ekipa 2.SNL. Rumeno črni bojevniki, so na dvanajstih tekmah jesenskega dela zabeležili kar enajst zmag in en sam poraz. Imajo tri točke prednosti pred novomeško Krko. Če gledamo razmerje doseženih in prejetih zadetkov ugotovimo, da so v jesenskem delu sezone Radomljani imeli najbolj čvrsto obrambo v ligi in drugi najbolj učinkovit napad. 
 
To soboto v radomeljski športni park, prihajajo naši stari znanci s koroškega konca. Koroški Fužinar je klub, ki trenutno zaseda 8. mesto na lestvici s 15 doseženimi točkami. 
 
Tekma, ki se bo na račun epidemioloških ukrepov, odigrala brez gledalcev na tribunah, bo vse prej kot lahka. Sploh zato, ker gre za prvo prvenstveno tekmo po dolgem premoru.
 
Torej…
 
Sobota, 20.03.2021
15:00
13 krog 2.SNL
NK RADOMLJE : NK FUŽINAR
 
Srečno, fantje! 
 
 
 

Dušan Jambrošič