fbpx

Novice

NAJ SE PRVA LIGA PRIČNE

Tri leta oziroma tri nogometne sezone so minile, odkar so rumeno črni z Radomelj nazadnje bili člani prve nogometne lige. Po treh sezonah, se Radomljani kot aktualni prvaki druge slovenske nogometne lige, vračajo v elitno nogometno druščino. In prav rumeno črnim, kot povratnikom pa vendarle novincem v ligi, bo pripadla čast otvoritvene tekme prvega kroga Prve lige Telemach.

Naši fantje ta petek gostujejo v Šiški, na legendarnem ŽAK-u, kjer domuje ljubljanski Bravo.

Bravo glede na letnico nastanka kluba (klub je nastal leta 2006), spada med najmlajše slovenske nogometne klube. Njihov napredek v 15 letih, odkar klub obstaja, je neverjeten. Bravo je postal del slovenske prvoligaške druščine, v sezoni 2019-20. Svojo prvo tekmo v prvi ligi, so odigrali na ŽAK-u, proti Olimpiji in izgubili. A na koncu sezono zaključili na šestem mestu. Lansko sezono jim je šlo še bolje. Peto mesto na lestvici so zasedli. Zelo kompaktna in čvrsta zasedba, neugoden nasprotnik, še posebej doma. 

Za vse tiste, ki bi se morda radi udeležili petkove tekme, nekaj informacij, ki bi lahko bile dobrodošle. Za vstop na stadion bo potrebno izpolnjevati enega od treh PCT pogojev (prebolevniki, cepljeni, testirani). Cena vstopnice v predprodaji je 7,9 evra, otroška (8-15 let), pa 3,9 evra. 

 

Petek, 16.7.2021

17:00

Športni park Šiška

Prva liga Telemach, prvi krog

NK BRAVO : NK KALCER RADOMLJE

 

Fantje, srečno!