fbpx

Novice

MLAJŠI DEČKI OSVOJILI TOČKO V DOMŽALAH

V soboto so mlajši dečki igrali sosedski derbi z Domžalami in se veselili remija. Kadeti in mladinci so se pomerili proti Dravi in skupaj osvojili točko, z drugim zaporednim remijem pa so se morali zadovoljiti tudi starejši dečki.

Uspeh vikenda so dosegli mlajši dečki, ki se v 1. mnz ligi merijo z najboljšimi ekipami. Tokrat so gostovali v Domžalah in prikazali izjemno borben nogomet, ki jih je na koncu tudi nadgradil. Tekma se je končala z začetnih 0:0 in ponovno so fantje in punca dokazali, da lahko igrajo z vsakim v ligi.

Tokrat nogometni bogovi niso bili najbolj na strani najstarejših rumenih bojevnikov. Kadete in mladince so pričakali izjemno motivirani gostje iz Ptuja. Fanatična borbenost je domačim fantom povzročala veliko preglavic in mladinci so igrišče zapuščali sklonjenih glav, saj so izgubili z 1:2. Mladinci so šok doživeli že v 10′, ko so prejeli prvi gol. Z golom iz 11-metrovke so hitro izenačili in upali smo, da bo zadetek prevesil tehtnico na našo stran, vendar se to ni zgodilo. V 2. polčasu so po podaji iz kota gostje zadeli še enkrat in zmaga je odšla na štajersko. Kadeti so po zaostanku z 0:1 vendarle uspeli izenačiti in z novo točko zadržali stik z vrhom na kadetski lestvici.

V izjemno izenačeni ligi so Radomljani skupno na 9. mestu, vendar pa za 4. Krškim zaostajajo le za 4 točke.

Starejši dečki še drugič zapored ostali brez zmage

Ekipa U15 je po derbiju s Slovanom tokrat gostovala pri NK Dolomiti Dobrova. Po 1. polčasu je kazalo, da bodo Radomljani dosegli novo zanesljivo zmago, saj so ob polčasu vodili z dvema zadetkoma prednosti. V 2. polčasu pa mrk in domači nogometaši so prišli do preobrata in remija.

Že prihodnji teden bodo imeli naši mladi nogometaši priložnosti za nove zmage!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Matic Robida