fbpx

Novice

Rumeni bojevniki

MLADI RUMENI BOJEVNIKI ZAČENJAJO JUTRI

Mladinci in kadeti v boj za obstanek med elito, selekciji U15 in U13 po naslov, ostali rumeni bojevniki pa po čim več usvojenega novega nogometnega znanja in veselja na nogometnih igriščih.

Po krajšem božično-novoletnem premoru bo, od jutri naprej, Športni park Radomlje ponovno oživel. Za najmlajšimi, ki so s treningi začeli že v tem tednu, bodo s pripravami na drugi del sezone pričele tudi ostale selekcije.
Mladinci in kadeti bodo, po ne najboljšem jesenskem delu sezone, poizkušali nadoknaditi zaostanek, ki znaša 11 točk in si tako zagotoviti nastopanje v 1. ligi tudi v prihodnji sezoni. Prva prvenstvena tekma jih čaka 17. marca proti VOC Celje.
Starejši dečki, ki po polovici sezone zasedajo 2. mesto, bodo napadali prvo mesto, ki bi jim prineslo tako željeno napredovanje v 1. ligo in boj z najboljšimi ekipami. Enako velja za selekcijo U13, ki ima prav tako ambicije končati sezono na prvih dveh mestih in si tako zagotoviti napredovanje v 1.MNZ ligo v prihodnji sezoni. Obe selekciji začneta z ligaškim delom 24. marca.
Ostali rumeni bojevniki bodo nabirali dragocene izkušnje na tekmah in treningih in se poizkusili naučiti čim več novih nogometnih veščin.

Spremljajte našo spletno stran in socialni omrežji Facebook in Instagram, kjer lahko vidite utrinke iz treningov in tekem.

Vsem nogometašem, trenerjem, staršem in ostalim športnim delavcem želimo uspešno nadaljevanje sezone!

RUMENI BOJEVNIKI

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: Matic Robida