fbpx

Novice

Le točka proti Gorici

Prva tekma po zimskem premoru 21. kroga v Prvi Ligi Telemach je čakala Radomljane proti domačim Goričanom, obračun pa je bil pomemben predvsem zaradi borbe za obstanek.

Na klopi Radomelj je debitiral Oliver Bogatinov, ki je po koncu jeseni na trenerskem položaju zamenjal Nermina Bašića. Njegovi varovanci so vodili vse do tretje minute sodnikovega podaljška, nato pa je Gorica v zadnjem napadu le izenačila.

Dvoboj v novogoriškem športnem parku sta ekipi začeli s preverjenim kadrom.  V prvem polčasu ni bilo večjih priložnosti, le ob koncu polčasa ko je v kazenskem prostoru domačih padel Madžid Šošić, Radomljani pa so si priigrali najstrožjo kazen. To jo je izvedel Samsondin Ouro, vendar naš strelec je meril mimo gola vratarja Likarja. V drugem polčasu je Šošić v 52. minuti prvič sprožil v okvir vrat, a je bil poskus preslab za domačega vratarja. Mlinarji so ob poškodbi Cerovca v 65. minuti izkoristili igralca več na zelenici. Po podaji v globino je  Šošić ušel obrambi Gorice in podal asistenco Filipu Čuiću, ki je z glavo Likarja premagal med nogama. Vse je kazalo, da bo našim tekmo uspelo pripeljati do varnega zaključka, a prav v zadnji minuti je za izenačenje poskrbel novogoriški napadalec Luka Vekić.

Rezultat: 1:1
Strelca: 0:1 Čuić (65.), 1:1 Vekić (90+3.)

Foto credits: Mi SPORT