Novice

KAJ POČNEJO NAŠI FANTJE MED ZIMSKIM ODMOROM

Rumeni bojevniki se po izjemno uspešnem jesenskem delu trenutno na zimskem odmoru. V dveh ločenih prispevkih vam bodo zaupali, kako preživljajo decembrske dni. Kot so nam povedali sami, vsi že pridno trenirajo, da bodo na začetek priprav prišli dobro telesno pripravljeni.

Foto: Lado Vavpetič

ROK JAZBEC – Zimski premor po uspešni polovici prvenstva izkoriščam predvsem za počitek. Premor mi je hkrati prišel prav za dokončanje nekaterih študijskih obveznosti. V teh dneh lahko malo več časa posvetim tudi moji boljši polovici, ki je med sezono prikrajšana za marsikateri skupni vikend.  Prav zato sva si sedaj vzela čas za skupen dopust. Z enim očesom pa smo že pri nadaljevanju prvenstva in pridno izpolnjujemo program individualnega treninga. Bi pa izkoristil tole priložnost in vsem navijačem NK Radomlje zaželel vesele božične in novoletne praznike.

ADEL HALILOVIĆ – Od začetka zimskega odmora sem z družino v domačem Salzburgu. Proste dni preživim prav v njihovi družbi. Prav tako se kmalu odpravljam v Bosno, da nadoknadim čas še s preostankom družine. Poleg počitka in preživljanja prostega časa z družino, sem začel tudi z individualnimi treningi, saj želim nadgraditi in izboljšati nekatere svoje pomanjkljivosti. Januarja, ko se vrnem na treninge, želim biti v dobri telesni in psihični pripravljenosti, ob dobrih treningih z ekipo pa se bo ta pripravljenost samo še dvignila. Komaj čakam začetek sezone, da lahko s soigralci napademo uvrstitev v prvo ligo. Hkrati želim pozdraviti tudi vse naše navijače in jim zaželeti vesel božič in srečno novo leto.

GETUAR VESELAJ – V zimskem premoru sem si s krajšim počitkom nabral nove moči za nadaljevanje sezone. Brez žoge seveda ni šlo. S prijatelji sem v tem času odigral kar nekaj tekem v malem nogometu. Sedaj pa že pridno treniram po individualnem programu, ki smo ga prejeli s strani vodstva kluba. Z veseljem pričakujem začetek novega dela sezone.

LENART BROLIH – Tudi v decembru sem zelo aktiven. Veliko časa sem preživel na fakulteti, saj moram redno obiskovati predavanja in vaje, hkrati pa me v bližnji prihodnosti čaka še nekaj izpitov. Vseeno mi ostane dovolj časa, da lahko s prijatelji odigram košarko ali mali nogomet, ob tem pa pridno treniram po individualnem programu, ki sem ga prejel s strani kluba.

IGOR BARUKČIĆ – Zimski premor izkoriščam za zaključni del rehabilitacije kolena, zato zame pravega počitka v mesecu decembru praktično ni. Večino časa preživim v fitnesu, kjer nabiram moči za začetek priprav, ki se jih zelo veselim, saj se bom lahko končno pridružil fantom na treningih. Nekaj dni počitka me vseeno še čaka pred iztekom leta, ko bom z najdražjimi praznoval novo leto.

SANDI NUHANOVIĆ – Dolgo pričakovani zimski odmor je vendar le prišel. Mislim, da je prišla ta pavza ob pravem času, saj smo bili fantje utrujeni. Konec koncev smo bili v procesu treninga od sredine meseca junija. Zimsko pavzo preživljam predvsem s prijatelji ob igranju košarke, tenisa ter malega nogometa. Hkrati sem začel tudi s pripravami na nov del sezone. Pridno treniram po individualnem programu, ki smo ga dobili s strani kluba in nam omogoča, da se na začetek priprav vrnemo v dobrem fizičnem stanju. V spomladanskem delu si tako igralci kot klub želimo ubraniti prvo mesto in se uvrstiti v prvo slovensko nogometno ligo.

ROBI JAKOVLJEVIĆ – V decembrskem premoru, ki je kar dolg, sem si prvih nekaj dni vzel predvsem za počitek in sproščanje. Vseeno so bili te dnevi tudi delovno obarvani, saj sem že nekaj časa aktiven tudi kot trener pri mlajših selekcijah, ki so v mesecu decembru pridno nadaljevali s svojimi treningi. Po dobrih dveh tednih sem se zopet vrnil k individualnim treningom, ki smo jih dobili od strokovnega vodstva. Božično novoletne praznike bom izkoristil še za kakšen izlet z dekletom in druženje s prijatelji, po novem letu pa se bom maksimalno posvetil treningom in pripravam na drugi del sezone.

LENART CERAR – Prvih nekaj dni po koncu jesenskega dela sem si vzel za počitek. Telo je po tolikšnem času utrujeno in potrebuje čas za odmor. Vseeno ne morem brez aktivnosti, zato sem nekaj dni preživel na smučanju, sedaj pa se že pridno potim v fitnesu, saj se želim na priprave vrniti v dobri fizični pripravljenosti.

MATIC AHAČIČ – Med zimskim odmorom večino časa posvečam fakulteti. V tem času moram nadoknaditi stvari, ki jih med sezono ne uspem opraviti. Vseeno je dovolj časa, da vsak dan obiščem tudi fitnes in posledično skrbim za vzdrževanje kondicije ter fizično pripravo. Ostali prosti čas namenim za druženje s prijatelji, s katerimi odigramo kakšno tekmo malega nogometa ali košarke. Med božičnimi počitnicami bom prosti čas preživel z družino, za novo leto pa se s prijatelji odpravljamo na krajši izlet. V začetku januarja se bom ponovno posvetil študiju ter kondicijski pripravi za začetek spomladanskega dela sezone.

GAŠPER TRDIN – Po koncu sezone sem si vzel nekaj dni počitka. V tem času sem se posvetil šolskim obveznostim, za katere med sezono ni toliko časa. Počasi sem se vrnil tudi k individualnemu programu treninga, ki smo ga dobili s strani kluba. Med prazniki si bom nabral novih moči. Veselim se že začetka priprav, kjer nas čaka ogromno napornih treningov, saj želimo biti na začetku sezone dobro pripravljeni.

IGOR KONDIĆ – Zimski odmor je kar precej dolg, morda celo predolg. Želel bi si hitrejše vrnitve na treninge in tekme. Vseeno se v tem času trudim, da z rednimi treningi ohranjam fizično pripravljenost, hkrati pa je tudi pomembno, da se zdravo prehranjujem. Še posebno v mesecu decembru, ko je na krožnikih polno dobrot. Zelo se že veselim začetka priprav, saj želimo s fanti ubraniti prvo mesto na prvenstveni lestvici.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO